dinsdag, 28 februari 2012

Review Honingcrème

Geschreven door 
Honingcrème in de test! Honingcrème in de test!

Honingcrème in de test!

De laatste tijd is mijn huid erg gevoelig, zeker nu in de winter. Ik heb veel verschillende dag- en nachtcrèmes geprobeerd, speciaal voor de gevoelige en/of geïrriteerde huid. De ene créme hielp wat beter dan de andere, maar het was het allemaal net niet. Totdat ik op aanraden van mijn natuurgeneeskundige deze honingcrème ben gaan gebruiken. Dit is een crème op natuur basis. Zelf gebruik ik hem als dag- en nachtcrème. Mijn huid voelt nu heerlijk soepel en zacht aan en is veel rustiger geworden. Deze honingcrème is zeer geschikt als de huid net iets extra´s nodig heeft!

Honingcrème van De Traay

Over deze Honingcrème van De Traay

"Het is bekend dat honing waardevolle stoffen bevat, welke de huidfunctie ondersteunen. De Traay honingcrème is een hoogwaardig natuurproduct, waarin honing en bijenwas in combinatie met zuiver plantaardige oliën een volledige verzorging van de huid bewerkstelligen. Gebruik deze honingcrème voor een complete huidverzorging en vooral op plaatsen waar iets extra´s nodig is. Honingcrème werkt vochtregulerend en beschermt tegen weersinvloeden. Met de verzorgende werking van calendula, vitamine E, kokosolie en jojoba olie."

Honingcreme

Update: De honingcrème van De Traay is in een nieuw jasje gestoken en gaat tegenwoordig door het leven als Traay Bee Honest Honing Huidcrème.

Deze Bee Honest Honing Crème is o.a. verkrijgbaar via DeOnlineDrogist.nl.

Heb jij deze honingcrème al eens geprobeerd?

Be Dazzled!!

Meer in deze categorie: Rituals Deep Relaxation »

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •