vrijdag, 21 september 2012

Rituals Deep Relaxation

Geschreven door 
Zen met Rituals Zen met Rituals

Rituals, Deep Relaxation, Tao Rituals

`Tao is an ancient Chinese life philosophy. Peace and serenity come when we restore the balance by focusing on our inner world. Rituals created a range of products to experience the art of deep relaxation.´

Breng lichaam en geest in balans met de 4 stappen van Tao Rituals!

Producten van Rituals

Onlangs kreeg ik dit fijne Rituals beauty pakketje. Een 4 stappenplan voor Deep Relaxation! Dus het werd hoog tijd om dit uit te proberen en een review van te maken.

deep relaxation 1

Stap 1: Wai Wang

Zachte bodyscrub met witte Lotus en Yi Yi Ren.

Dit is een heerlijke zachte bodyscrub met fijne korreltjes. Mijn voorkeur gaat altijd uit naar een scrub met fijne korreltjes ( vanwege mijn gevoelige huid) en smeert gemakkelijk uit. De huid voelt hierna lekker zacht en glad aan. Ook de geur is heerlijk, je voelt je gelijk zen!

Stap 2: T´ai Chi

Schuimende douchegel met witte Lotus en groene thee.

Dit is een mousse douchegel die lekker schuimt met weer die fijne geur!

Stap 3: Mei Dao

Rijke voedende bodycrème met witte Lotus en Yi Yi Ren.

Deze bodycrème smeert goed uit en trekt redelijk snel in. De substantie is niet heel dik, maar ook niet heel waterig dun, een beetje er tussenin. Zelf gaat mijn voorkeur uit naar een bodybutter, dat voedt de huid wat intensiever dan een bodycrème en is ook iets dikker om te smeren. Verder voelt de huid wel lekker zacht aan.

Stap 4: Lao Tze

Verkoelende voetenbalsem met Chinese Mint en Yi Yi Ren.

Na een lange dag (staand) werken vind ik dit een hele fijne verkoelende voetenbalsem. De voeten voelen heerlijk verfrissend aan. Als je het net hebt aangebracht voel je een soort tinteling! Dit komt vast door de Chinese Mint. De substantie had van mij iets dikker mogen zijn, maar dat is natuurlijk mijn persoonlijke mening. Deze voetenbalsem vind ik zeker een aanrader!

deep relaxation 2

Heb je een drukke dag achter de rug of wil je gewoon lekker relaxen, dan is dit 4 stappenplan Deep Relaxation van Rituals zeker een aanrader!

Wat is jouw favoriete Rituals collectie?

Be Dazzled!!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •