zaterdag, 08 juli 2017

Wenkbrauwen Verven | Hoe doe je dat zelf?

Geschreven door 
DIY Wenkbrauwen Verven! DIY Wenkbrauwen Verven!

Wil je zelf je wenkbrauwen verven, maar heb je geen idee hoe je dat het beste kunt doen?

In dit artikel laat ik je door middel van een tutorial stap voor stap zien hoe ik zelf mijn wenkbrauwen verf met de producten van RefectoCil. Kijk mee voor de tips & tricks en do's & dont's zodat ook jij straks heel gemakkelijk zelf je eigen wenkbrauwen kunt verven!

Wenkbrauwen Verven | DIY

In deze Beauty DIY laat ik zien hoe je zelf je eigen wenkbrauwen kunt verven. Zelf heb ik dit jaren geleden tijdens mijn visagie opleiding geleerd en in het filmpje hieronder kun je zien hoe ik dit bij mezelf altijd doe.

Wenkbrauwen Verven | Wat heb je nodig?

Het is belangrijk dat als je zelf je wenkbrauwen gaat verven dat je daar de juiste producten voor gebruikt. Het merk RefectoCil is een professioneel merk dat veel gebruikt worden voor het kleuren van wimpers en wenkbrauwen. Hieronder vind je het complete lijstje van alle producten die ik zelf heb gebruikt inclusief klikbare links naar de desbetreffende webshop waar je de producten eventueel zelf kunt aanschaffen.

Wil je een andere kleur wenkbrauwverf?

Je kunt uit 10 verschillende kleuren wenkbrauwverf kiezen bij RefectoCil. Je kunt zelf het gewenste kleurnummer kiezen die het beste aansluit bij jouw wensen.

Succes met het verven van je wenkbrauwen!

Be Dazzled!!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •