woensdag, 08 februari 2017

Event De Proefparade Beauty Collection 2017

Geschreven door 
Impressie event De Proefparade Beauty Collection 2017! Impressie event De Proefparade Beauty Collection 2017!

Een nieuw jaar betekent ook weer nieuwe presentaties van vele beauty merken! Afgelopen maakte ik kennis met verschillende beauty collecties tijdens de branddate op het event De Proefparade Beauty Collection 2017 Mr. Goodybag.

In dit artikel laat ik je een impressie zien van hoe deze dag eruit zag en met welke beauty merken ik heb kennisgemaakt.

Beauty Event Impressie

Tijdens dit beauty event waren er verschillende merken die hun producten toonden. Het leuke van zo'n branddate als deze is dat je persoonlijk kennis maakt met de vertegenwoordigers van de aanwezige merken die je voorzien van alle ins & outs en kleine how-to demonstraties showen.

Het beauty event vond plaats in Studio 13 in Amsterdam. Bij aankomst kwam ik Natasja van beautyspots tegen en samen zijn we gezellig de verschillende stands afgegaan. Tijdens het event waren er genoeg lekkere hapjes en drankjes om te nuttigen, zoals overheerlijke macarons. Wie zegt daar nou nee tegen?

De sfeer was gezellig en de overzichtelijke ruimte vulde zich steeds meer met tal van bloggers. Tussen de branddates door heb ik ook nog een praatje kunnen maken met andere gezellige bloggers. Gelukkig was Marloes van beautyjuf weer beter, want het was alweer een jaar geleden dat we elkaar zijn tegengekomen op een event.

De beauty merken die de ruimte van Studio 13 vulde waren stuk voor stuk leuke merken. Met een paar van deze brands was ik al bekend zoals W7, Kneipp en Fudge. Maar toch heb ik weer heel wat nieuwe producten van deze merken kunnen spotten. Daarnaast waren Marc Inbane, Nak en Divine Sensation ook aanwezig met interessante producten die je zeker op Dazzling Beauty terug zal zien.

Om een goede impressie te geven van hoe dit beauty event eruit zag, kun je hieronder een aantal foto's bekijken.

Amsterdam
Hairlab
Kneipp
W7
Macarons
Event
Nak
Marc Inbane
Fudge
Divine Sensation
Marc Inbane Spray Tan
W7 Palette

Als kers op de taart kregen we allemaal een zeer goed gevulde goodybag mee naar huis vol met fijne producten die getest kunnen worden. Hier zul je binnenkort het één en ander van terug gaan zien in verschillende review artikelen.

Het was een zeer geslaagd middagje Amsterdam!

Be Dazzled!!

2 reacties

  • Reactielink Beautyjuf donderdag, 09 februari 2017 20:17 Geplaatst door Beautyjuf

    Meid, wat een ontzettend leuk verslag heb je geschreven! :-) Het was weer gezellig, hè? Ik vond het leuk om je weer eventjes gesproken te hebben. Tot volgend jaar?! ;-)

  • Reactielink Natasja woensdag, 08 februari 2017 21:48 Geplaatst door Natasja

    Mooie foto's heb je gemaakt! Ik vond het erg gezellig, en een super mooi event. Tot de volgende keer!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •