woensdag, 15 februari 2017

Unboxing Goodiebags & Perspakketten

Geschreven door 
Mega Beauty Unboxing!! Mega Beauty Unboxing!!

Nu ik een aantal jaar als blogger actief ben, mag ik zo nu en dan mooie goodiebags en perspakketjes in ontvangst nemen. Hoe leuk is dat?!

Het jaar is nog maar net begonnen en ik kan nu alweer behoorlijk vooruit met nieuwe producten testen. Het leuk me weleens een keer leuk om te laten zien wat er zoal in een goodiebag of perspakket zit (dit verschilt natuurlijk wel per keer ;-), dus heb ik mijzelf voor de camera geplaatst.

In dit artikel kun je mijn unboxing bekijken van alle goodiebags en perspakketten die ik in de afgelopen weken heb mogen ontvangen.

Grote Unboxing van Goodiebags en Perspakketten

Waarom ik deze goodiebags en perspakketten mag ontvangen? Dat heeft allemaal met mijn blog te maken. Ik blog alweer een aantal jaren mee en word zo nu en dan voor leuke events uitgenodigd of ik ontvang product samples in mijn postbus. Vaak zijn dit de nieuwste product lijnen van een bepaald merk die ik kan uittesten om er vervolgens een review of iets dergelijks van te publiceren op Dazzling Beauty's blog.

Laatst was ik uitgenodigd op het event De Proefparade Beauty Collection 2017 waar verschillende beauty merken hun nieuwste producten toonden. Bij binnenkomst nam ik een (bijna) lege goodiebag in ontvangst, na afloop was deze goodiebag behoorlijk vol geraakt! Ook ontving ik verschillende perspakketjes van diverse beauty merken. Hieronder laat ik de unboxing zien van al deze ontvangen producten. Kijk je mee?

Vergeet je niet te abonneren op het YouTube kanaal van Dazzling beauty!

Van welk product zou jij als eerste een review willen zien?

Be Dazzled!!

1 Reactie

  • Reactielink Jouvence donderdag, 16 februari 2017 19:47 Geplaatst door Jouvence

    Leuk! Ben erg benieuwd naar de beautiful shape producten van Kneipp en het mighty mattes oogschaduw palette van W7. xx

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •