• Home
  • Haar
  • Dazzling Beauty heeft een eigen tijdschrift!
donderdag, 09 mei 2019

Dazzling Beauty heeft een eigen tijdschrift!

Geschreven door 
Dazzling Hair Magazine!! Dazzling Hair Magazine!!

Hoe tof is dit?! Ik ben best een beetje (heel erg) trots dat ik voor Dazzling Beauty een eigen tijdschrift heb gemaakt. Bij deze presenteer ik jullie Dazzling Hair Magazine!

P.s. Verderop in het artikel lees je hoe je het Dazzling Hair Magazine kunt ontvangen!

Tijdschrift maken

Er zijn diverse manieren om zelf een tijdschrift te maken. Aangezien ik bezig ben met een aantal leuke secret projects, welke binnenkort gelanceerd gaan worden, vond ik het maken van een magazine een super leuk idee om als voorproefje én aanvulling te creëren op hetgeen wat er allemaal nog meer komen gaat!

Ik ben gek op creatieve dingen maken en al helemaal als het betrekking heeft op mijn business. Een tijdje terug heb ik besloten om me op mijn blog en social media kanalen meer te gaan richten op haar gerelateerde artikelen, Dazzling Hair. Mijn passie ligt al zo'n 20 jaar in het kappersvak en deel mijn kennis en tips graag met jullie. Dit ga ik dus nog veel meer uitbreiden met een aantal toffe online én offline producten. Wat dat allemaal precies is, daar zul je nog even op moeten wachten. Maar voor nu heb ik dus een tijdschrift!!

haar tijdschrift 1

Een tijdschrift kun je natuurlijk op vele manieren invullen met de meest uiteenlopende onderwerpen. Het is ideaal om als aanvulling op je business te gebruiken, maar je kunt natuurlijk ook een tijdschrift voor jezelf maken zoals van een mooie reis die je hebt gemaakt of van je bruiloftsfeest enzovoorts, enzovoorts.

haar tijdschrift 2

Hoe gaat dat allemaal in z'n werk?

Als je bijvoorbeeld 1 of een paar tijdschriften wilt maken kun je dat heel gemakkelijk via deze site doen, zoals ik zelf heb gedaan. Upload de foto's en afbeeldingen die je wilt gebruiken en plaats hier en daar je eigen teksten. Je kunt uit diverse templates kiezen en daar ook weer je eigen creatieve draai aan geven. Eigenlijk kun je het tijdschrift precies zo invullen als hoe jij dat zelf wilt. Super leuk om te doen!

Om je hier een iets beter beeld bij te geven kun je hieronder een paar print-screens bekijken hoe het Dazzling Hair Magazine tot stand is gekomen.

Tijdschrift Maken 1
Tijdschrift Maken 2
Tijdschrift Maken 3
Tijdschrift Maken 4

Dazzling Hair Magazine

Het Dazzling Hair Magazine telt 12 gevulde pagina's. Het magazine is vooral gevuld met handige haar tips (de beste haar tips van de kapper), leuke "harige" quotes én aanvullende informatie over Dazzling Hair.

hair magazine 3

Ben je benieuwd naar het Dazzling Hair Magazine?

Dan heb ik iets leuks voor je!!

Ik stuur het Dazzling Hair Magazine graag naar je op!

In totaal ga ik 3 tijdschriften weggeven. Gratis en voor niets. Het enige wat ik van je wil vragen is het volgende:

  • Volg Dazzling Beauty op Instagram @dazzlingbeautybytessa
  • Like de foto van het magazine
  • Laat op Instagram ook gelijk een leuke reactie achter zodat ik weet dat je meedoet

Dat is allemaal niet zo moeilijk toch?

Zie ik je daar? Let's connect!!

dazzling hair magazine.1

"It's Ok To Be A Little Obsessed With Your Hair!"

Be Dazzled!!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •