zondag, 22 september 2013

Meer volume in futloos haar - haarvraag

Geschreven door 
Hoe maak je volume in futloos haar? Hoe maak je volume in futloos haar?

Zit je letterlijk en figuurlijk met je handen in het haar en heb je een dringende haarvraag? Dan is het item: "Stel je haarvraag aan de kapper" iets voor jou!

In dit artikel behandel ik de vraag: "Ik heb heel slap en futloos haar en zou graag wat meer volume willen. Welke producten kan ik daar het beste voor gebruiken?"

Volume in futlooshaar maken

Volume willen we graag allemaal wel wat meer in het haar hebben. Helaas is dit op een natuurlijke manier niet voor velen weggelegd. Maar..... Geen nood! Er zijn tegenwoordig een aantal haarproducten op de markt die volume in het haar aanbrengen zonder dat je daar een haarstylingstool voor nodig hebt!

Droog Shampoo | Volume in het haar

Met droog shampoo kun je op een makkelijke manier wat meer volume bij de aanzet aanbrengen. Droog shampoo kan in de vorm van een spray zijn of als poeder. Je brengt de droog shampoo op droog haar aan op de aanzet. Vervolgens masseer je het iets in en je zult merken dat het haar bij de aanzet wat meer volume krijgt.

Er zijn van verschillende merken droog shampoos te koop in verschillende prijsklassen. Belangrijk: Gebruik niet teveel, het haar kan hier een doffe, grauwe gloed van krijgen. Hieronder zie je de droog shampoo van Batiste in spray vorm.

Droogshampoo Batiste

Volume Poeder | Volume in het haar

Voor veel volume aan de aanzet vind ik volume poeder het meest geschikt. De naam zegt het al; volume poeder, dus deze poeder zorgt voor veel volume :). Je brengt de volume poeder op de haar aanzet aan en je masseert het in. Tijdens het inmasseren zal je merken dat het haar meer volume krijgt. Ook bij volume poeder moet je opletten dat je niet teveel gebruikt, want het haar kan hier ook wat grauwer en doffer van lijken. Vooral bij donkere haartinten moet je wat meer oppassen. Het enige minpuntje van volume poeder vind ik dat het haar heel stug en een beetje viezig aanvoelt. Dit komt natuurlijk door de poeder en als je het wast is het weer weg. Maar ja, door stugheid krijgt het haar wel meer volume en het blijft beter in model zitten.

Volume poeder is er ook van verschillende merken verkrijgbaar, vooral echte kappersmerken hebben dit in het assoirtiment. Hieronder zie je de volume poeder van Keune.

Volume poeder Keune

Succes met het creëren van volume!!

Heb jij een haarvraag aan de kapper? Stel hem dan hieronder bij de reacties!

Be Dazzled!!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •