zaterdag, 17 november 2018

Zelf je haar verven of ga je naar de kapper?

Geschreven door 
De verschillen tussen zelf je haar verven of naar de kapper gaan! De verschillen tussen zelf je haar verven of naar de kapper gaan!

Het verven van je haar zou je zelf kunnen doen, maar of dat verstandig is...

Twijfel je wat te doen? Zelf je haar kleuren of naar de kapper gaan? Laat ik de voor- en nadelen van beide voor je op een rijtje zetten zodat je gemakkelijker de juiste keuze kunt maken.

Zelf je haar verven of de kapper?

Wat kun je beter doen. Zelf je haar verven of laat je het door de kapper doen? Als je deze vraag aan de kapper stelt, dan zul je waarschijnlijk wel weten welk antwoord je zult krijgen. Toch zijn er tegenwoordig heel veel mogelijkheden om zelf thuis met je haar aan de slag te gaan waar de haarkleur er één van is!

zelf je haar verven of kapper

Ik kan het me best voorstellen dat (als je minder geld te spenderen hebt of een andere reden hebt) je niet iedere 6 weken je geld uit wil geven aan de kapper. Het lijkt zo duur. Het lijkt misschien inderdaad duur zo'n kleurbehandeling, maar is het ook duur? Is het de moeite waard om iets meer te betalen voor een mooie haarkleur dan wanneer je zelf een kant en klaar haarkleur pakje bij de drogist haalt? Of zijn er misschien nog andere opties?

Wat zijn de verschillen? Zijn er meer verschillen met het kleuren van je haar buiten dat je in een kapsalon extra verzorgd wordt?

Verschillen zijn er zeker! Dat geldt eigenlijk voor alle haarbehandelingen én haarproducten.

In de onderstaande video ga ik je precies uitleggen wat de verschillen zijn tussen de DIY kleurbehandeling en de kleurbehandeling bij de kapper. Ik benoem van beide mogelijkheden de voor- en nadelen en geef je een aantal voorbeelden vanuit de praktijk. Ik ga niet te technisch op het haarkleuren in, maar zal je toch een beetje proberen uit te leggen hoe het werkt.

Hopelijk heb ik je na aanleiding van bovenstaande haarvideo meer op weg kunnen helpen met het kleuren van je haar!

Wil je geen filmpje meer missen van Dazzling Beauty? Abonneer je dan geheel gratis op mijn YouTube kanaal.

zelf haar verven of kapper

Ben je benieuwd welke haarkleur er het beste bij jouw huidtint past? Bekijk dan dit artikel!

Be Dazzled!!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •