woensdag, 26 maart 2014

Haartrends Voorjaar/Zomer 2014

Geschreven door 
Haartrends voorjaar-zomer 2014 Haartrends voorjaar-zomer 2014

Haartrends Voorjaar-Zomer 2014 worden dit seizoen vertaald in de Nederlandse haarlijn "Spirit"! De energie spat van de kapsels af! De kapsels voor het komende seizoen hebben meer lengte, volume en beweging en worden gemaakt met veel gedrevenheid en spirit voor het kappersvak. In dit artikel vind je de nieuwe haartrends voor komend seizoen.

Haartrends voor mannen en vrouwen

Bij de coupes voor het komend seizoen gaat er daarom niet zoveel van de lengtes af, maar wordt er vooral ingeknipt en -gesneden om het haar zo luchtig en soepel mogelijk te laten vallen. Dat zorgt voor een ideale basis voor verschillende stylingvariaties met veel pit. Het is dan ook zeer belangrijk dat het haar gezond is en in een goede conditie verkeert!

Volume en Big Hair

Volume en big hair mogen dit seizoen weer! Met deze nieuwe haartrends kun je je kapsels wat strakker en netter dragen, maar ook wat wilder met veel volume. Dit geldt zowel voor de vrouw als voor de man! Op de foto's hieronder kun je goed de verschillende stylingsmogelijkheden zien.

Eline2Yunus3Eva 21Daniel 22Priscilla 21

Haarkleuringen

Met kleur kun je dit voorjaar alle kanten uit. Blond, roodkoper, middelbruin; veel kan en mag. Wat wél opvalt zijn de subtiele kleuraccenten die op strategische plekken in het haar worden aangebracht. Soms zó, dat ze in eerste instantie nauwelijks opvallen en pas goed tevoorschijn komen als je je haar beweegt. Hoe verrassend is dat? Die kleuren kunnen pastels zijn. De trend van vorig seizoen zet namelijk door, maar de tinten zijn iets meer verwassen en minder heftig. Heb je liever een gloedvolle carameltint of andere nuances? Dan kan dat net zo goed, jij en je kapper kiezen samen wat past bij jouw spirit.

Daniel2Eva2Priscilla1Eline 22011Yunus 21

Op 16 Maart '14 heb ik de presentatie van de nieuwe haarlijn "Spirit" gezien tijdens de grote beurs The Hair Project. Dit heb ik op video vastgelegd en het filmpje daarvan kun je op mijn YouTube kanaal bekijken.

Enjoy!!

Bedankt voor het kijken!

Wat is jouw haar Spirit?

Be Dazzled!!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •