woensdag, 27 maart 2013

Krullen Kapsels

Geschreven door 
Ga jij voor mooie krullen? Ga jij voor mooie krullen?

Krullen kapsels zijn er in allerlei soorten en maten! Er zijn kleine krulletjes, zoals kroes krullen, pijpenkrullen, grove krullen of krullen in de vorm van een mooie slag. Maar het is toch vaak wel lastig om van je krullen mooie krullen te maken.

Degene met een natuurlijke krul wil meestal liever stijl haar en degene met stijl haar zou graag krullen willen! Gelukkig zijn er tegenwoordig een heleboel stylingstools om je haar stijl of krullend te maken. Dit is niet altijd even makkelijk, maar oefening baart kunst! En wil je echt voor een langere tijd van je stijle haar af, dan kun je natuurlijk overwegen om bij de kapper een omvorming te nemen.

Zelf vind ik krullen ontzettend leuk! Mijn haar is van nature niet heel stijl, maar het krult ook niet enorm. Als ik mijn haar na het wassen zo aan de lucht laat drogen, dan ziet het er niet heel mooi uit. Dus ik gebruik bijna altijd een stylingstool. Ik föhn mijn haar mooi glad of ik maak krullen in het haar met de krultang, stijltang of carmenset (warmterollers).

Ik heb een aantal mooie inspiratie foto's bij elkaar gezocht van krullen kapsels met verschillende soorten lengtes. Kijk je hieronder mee?

Krullen kapsels inspiratie

Krullen 1  Krullen 2

Krullen 3  Krullen 4

Krullen 5  Krullen 6

Krullen 7  Krullen 8

haar producten krullen

Krullen 9  Krullen 10

Krullen 11  Krullen 12

Krullen 13  Krullen 14

Krullen 15  Krullen 16

Zoals je ziet zijn er voor vele lengtes en verschillende krullen kapsels mogelijk.

Heb je zelf krullen of maak je weleens krullen in je haar?

Be Dazzled!!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •