zaterdag, 13 juni 2020

Bohemian kapsel met vlechten | Tutorial

Geschreven door 
Zomer kapsels in bohemian style! Zomer kapsels in bohemian style!

De bohemian look straalt altijd op en top zomer uit en is een zeer geliefde style op festivals. Hoe leuk is het om je kapsel ook in boho style te dragen deze zomer?

In deze haar tutorial laat ik een half opgestoken bohemian kapsel zien waarin ik 3 verschillende vlechten verwerk. Het kapsel is geschikt voor zowel lang als halflang haar!

Boho kapsel voor lang en halflang haar

Een boho kapsel kenmerkt zich altijd aan nonchalant opgestoken haar met vlechten. De visgraat vlecht is altijd zeer populair in een bohemian hairstyle, maar eigenlijk kun je hier alle soorten vlechten voor gebruiken. Het is nóg leuker om een paar verschillende soorten vlechten in het kapsel te verwerken. Het nonchalante effect creëer je door de vlechten losjes uit te trekken. En heb je zin in all-the-way boho? Plaats dan wat leuke accessoires in het kapsel!

bohemian haarstijl

boho haarstijl

Ben je (nog) niet zo goed in vlechten? → Bekijk dan hier op de vlecht pagina welke vlecht jij graag zou willen leren!

In deze haar tutorial laat ik stap voor stap een half opgestoken boho kapsel zien waarin ik 3 verschillende soorten vlechttechnieken gebruik. Eigenlijk kun je eindeloos variëren met deze haarstijl en de leukste nonchalante kapsels creëren.

Vind je het leuk om dit soort haar tutorials te zien? Abonneer je dan geheel gratis op het YouTube kanaal van Dazzling Beauty zodat je altijd als eerste op de hoogte bent van de nieuwste video's!

"Life is too short to have boring hair!"

boho kapsel

Be Dazzled!!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •