zaterdag, 15 februari 2020

Elsa en Anna vlechten uit Frozen

Geschreven door 
Elsa en Anna vlecht kapsels! Elsa en Anna vlecht kapsels!

De Elsa en Anna vlechten uit de Disney films Frozen 1 en 2 zijn razend populair! Hoe maak je eigenlijk zo'n vlecht die ook nog een beetje lijkt op die van Elsa of Anna? Ik laat het stap voor stap aan je zien in een haar tutorial!

Elsa Vlecht uit Frozen

De Elsa vlecht, hoe maak je die nou eigenlijk precies? Het zweet breekt je uit wanneer je dochter om een Elsa vlecht vraagt, want je wilt natuurlijk dat deze zo sprekend mogelijk lijkt!

De Elsa vlecht is eigenlijk niet zo heel moeilijk. Het is een nonchalante invlecht die vanaf het midden van het achterhoofd naar de zijkant loopt. Door de vlecht wat te masseren en de plukken wat uit te trekken kun je wat meer de Elsa style creëren. Deze variant is super leuk om als alledaagse vlecht te dragen. Voor een compleet Elsa kapsel, zoals bijvoorbeeld met Carnaval of Halloween, kun je de bovenpartij van het kapsel wat meer volume geven.

elsa vlecht

elsa kapsel

Anna Vlecht uit Frozen 2

De Anna vlecht die ik je in deze haar tutorial ga laten zien is geïnspireerd uit de Frozen 2 film. Ook deze vlecht is niet zo heel moeilijk om te maken, maar je moet wel even weten hoe je dat het beste kunt doen.

De Anna vlecht is een dubbele vlecht die vanaf de zijkanten op de achterkant van het hoofd lopen. Je kunt deze vlechten op verschillende manieren met elkaar verbinden waarvan ik je in deze haar tutorial een variant laat zien die het meeste overeenkomt met de Anna vlecht uit de film. Dit Anna kapsel is superleuk om als alledaagse vlecht te dragen, maar ook zeer geschikt wanneer je als Anna uit Frozen verkleedt gaat met Carnaval of Halloween!

anna kapsel frozen

anna vlecht

Elsa en Anna vlecht maken

In de video hieronder laat ik stap voor stap aan je zien hoe je de Elsa en Anna vlechten kunt maken. Zorg ervoor dat je een paar dunne haarelastiekjes en schuifspeldjes bij de hand hebt. Verder kun een topsy tail gebruiken, maar is niet per se nodig als je deze niet hebt.

Vind je dit soort haartutorials leuk om te zien? Abonneer je dan geheel gratis op het YouTube kanaal van Dazzling Beauty zodat je als eerste op de hoogte bent van nieuwe haar video's!

Tip: Gebruik voor extra stevigheid en houvast tijdens het vlecht wat volume poeder!

Zijn deze Frozen hairstyles alleen geschikt voor meisjes? Welnee! Ieder meisje, jong en oud, kan deze hairstyles dragen!

"Fix your hair and let it go..."

Be Dazzled!!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •