zaterdag, 29 februari 2020

Nonchalant opgestoken haar | Tutorial

Geschreven door 
Nonchalant opsteken met twisten en een vlecht! Nonchalant opsteken met twisten en een vlecht!

Met dit nonchalant opgestoken kapsel voor halflang en lang haar kun je vele variaties maken. Of je het haar aan de onderkant in een vlecht door laat lopen, een nonchalante knot maakt of juist los laat hangen, alles is mogelijk!

De basis voor dit opsteekkapsel laat ik stap voor stap aan je zien door middel van een haartutorial.

Nonchalant opsteken met twisten

De basis voor dit opsteekkapsel bestaat uit opsteken met twisten. De basis voor deze twisttechniek zijn staarten. Hiervoor maak ik gebruik van dunne haar elastiekjes in de kleur van het haar zodat deze niet opvallen. Als je op deze manier een kapsel maakt kan ik je verzekeren dat het super stevig zit! Ideaal voor als je haar de hele goed moet blijven zitten en iedere windkracht kan trotseren! Uitzonderingen daargelaten ;-).

opsteken lang haar

Als voorbeeld in deze haartutorial laat ik het kapsel doorlopen in een nonchalante vlecht. Dit is super leuk bij lang haar. Bij halflang haar kun je er ook voor kiezen om het haar aan de onderkant los te laten hangen of in een nonchalante knot op te steken. Op dezelfde manier verder twisten is ook nog een mogelijkheid!

Uit de serie makkelijke kapsels kun je hieronder dit nonchalante opsteekkapsel bekijken ↓

Vind je dit soort haar video's super leuk én handig om te zien? Vergeet dan niet om je te abonneren op het YouTube kanaal van Dazzling Beauty, zodat je altijd als eerste op de hoogte bent van de nieuwste haartutorials!

Opsteektips: Bekijk hier nog meer makkelijke opsteekkapsels!

Be Dazzled!!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •