vrijdag, 14 april 2023

Face framing techniek met de krultang doe je zo!

Geschreven door 
Face framing met een krultang! Face framing met een krultang!

De term face framing zie misschien steeds vaker voorbij komen. Wat het precies is en hoe je face framing in je haarstyling kunt toepassen leg ik allemaal aan je uit in deze tutorial!

Wat is face framing?

Face framing is een techniek waardoor je haar rondom je gezicht wordt gemodelleerd. Dit wordt ook wel hair contouring genoemd. Face framing is vooral bekend geworden door de face framing kleurtechniek waarbij de highlights rondom het gezicht gezet worden, maar ook door face framing lagen in je haar te laten knippen.

Wanneer je de highlights en lagen face framing hebt, dan is het natuurlijk ook van belang hoe je je haar styled voor het optimale face framing resultaat. Dit kan door middel van föhnen, het gebruik van warmte rollers, een stijltang of een krultang. Die laatste ga ik in deze haartutorial aan je laten zien.

face framing met een krultang

Face framing met een krultang

In deze haartutorial laat ik zien hoe ik in mijn eigen haar (kort en dun) de face framing techniek met de krultang toepas. Hoe dikker en voller je haar, hoe makkelijker het is. Deze techniek kun je dus op alle haartypes toepassen. Het is wel handig als je aan de voorkant wat lagen in je kapsel hebt. Enjoy!!

Vind je dit soort haartutorials super handig en leuk om te zien? Abonneer je dan geheel gratis op het YouTube kanaal van Dazzling Beauty by Tessa zodat je altijd als eerste op de hoogte bent van de nieuwste tutorials!

"A face is like a work of art, it deserves a great frame!"

Be Dazzled!!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •