vrijdag, 31 maart 2023

Haarklem in je haar doen met volume

Geschreven door 
Volume in je haar met een haaklem! Volume in je haar met een haaklem!

Haarklemmen zijn weer helemaal trendy! Maar hoe kun je nu het beste zo'n klem in je haar gebruiken als je dun haar hebt of kort haar? Je wilt natuurlijk ook volume in je kapsel!

In deze haartutorial laat ik stap voor stap aan je zien hoe je een haarklem in dun en kort haar kunt doen én hoe je tegelijkertijd ook nog eens volume kunt creëren!

Haarklem in dun haar en kort haar mét volume!

Zo'n haarklem is handig om even je haar vast te zetten. Maar waarom maken we daar dan niet gelijk een leuk kapsel van? Met volume?

Wanneer je een dikke bos met haar hebt hoef je daar niet zoveel voor te doen. Maar bij dun en kort haar is dat helaas wat lastiger...

Gelukkig zijn daar handige trucjes voor! Ik laat het zien in deze haartutorial bij mijn eigen dun en korte haar!

In deze haartutorial laat ik zien hoe ik in mijn eigen haar (kort en dun) een volume kapsel maak met een haarklem. Ideaal dus voor mijn mede-dun-haar-ladies. Is jouw haar wat dikker en langer? Super!! Dat is alleen maar makkelijker!! Deze tutorial is dus geschikt voor elke haardikte en ook voor wat langer haar. Enjoy!!

Vind je dit soort haartutorials super handig en leuk om te zien? Abonneer je dan geheel gratis op het YouTube kanaal van Dazzling Beauty by Tessa zodat je altijd als eerste op de hoogte bent van de nieuwste tutorials!

"Good Hair, Good Mood, Good Day!"

Be Dazzled!!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •