zaterdag, 28 augustus 2021

7x Half Opgestoken Haar

Geschreven door 
7 x makkelijk half opgestoken kapsels voor halflang en lang haar! 7 x makkelijk half opgestoken kapsels voor halflang en lang haar!

Half opgestoken haar, een kapsel waarbij het haar half vast en half los hangt, is ideaal en makkelijk om bij jezelf te maken!

Je kunt voor een half opgestoken kapsel diverse opsteektechnieken gebruiken en veel verschillende haarstijlen creëren. Van chic tot aan nonchalant met krullen en/of vlechten.

KNIPCURSUS

Half opgestoken haar tutorial

In deze tutorial heb ik ter inspiratie 7 half opgestoken haar kapsels gebundeld. Je kunt per kapsel ook de uitgebreide haar tutorial bekijken.

Deze opsteekkapsels zijn geschikt voor halflang en lang haar en kun je voor verschillende gelegenheden gebruiken. Ideaal voor naar je werk of school, maar wat dacht je van een feestelijk half opgestoken kapsel voor naar een bruiloft of ander leuk feestje?

Ben je klaar voor een dosis half opgestoken kapsels? Bekijk dan de video hieronder!

Vind je dit soort opsteek tutorials super leuk en handig om te zien? Abonneer je dan geheel gratis op het YouTube kanaal van Dazzling Beauty zodat je altijd als eerste op de hoogte bent van de nieuwste video's!

Bekijk hier alle half opgestoken kapsels!

Be Dazzled!!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •