zaterdag, 14 december 2019

Haar half opsteken met de Topsy Tail

Geschreven door 
Makkelijk opsteken met de Topsy Tail! Makkelijk opsteken met de Topsy Tail!

De topsy tail (ook wel haarloop genoemd) is een super handige haartool om te gebruiken bij het opsteken van het haar. In deze haartutorial laat ik een half opgestoken kapsel aan je zien met een twist.

Opsteken met de topsy tail

Met de topsy tail kun je vele verschillende opsteekkapsels maken. Door deze haartool te gebruiken kun je heel gemakkelijk je haar leuk en feestelijk opsteken voor bijvoorbeeld de feestdagen, een gala of andere leuke party!

opsteken twist

In de tutorial hieronder laat ik stap voor stap aan je zien hoe je met behulp van de topsy tail en 1 haar elastiekje het haar half kunt opsteken met twisten. Dit kapsel is geschikt voor halflang en lang haar.

Vind je dit soort haartutorials super handig om te zien? Abonneer je dan geheel gratis op het YouTube kanaal van Dazzling Beauty zodat je als eerste op de hoogte bent van de nieuwste haartips!

Maak het kapsel extra feestelijk

Om je kapsel extra feestelijk te maken - bijvoorbeeld met kerst, een bruiloft of een gala - kun je wat leuke sprakling accessoires aan het kapsel toevoegen. Bij dit kapsel maak ik gebruik van kleine spiraal speldjes met strass steentjes. Deze zijn er in vele verschillende soorten en maten.

Uiteraard kun je allerlei soorten haaraccessoires gebruiken. Bekijk HIER wat er allemaal verkrijgbaar is.

kerstkapsel

Let's Connect:

Be Dazzled!!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •