zaterdag, 21 december 2019

Opsteekkapsel met vlecht

Geschreven door 
Feestelijk opsteken met een vlecht! Feestelijk opsteken met een vlecht!

Maak je opsteekkapsel extra feestelijk door er een vlecht in te verwerken. Dit kan op verschillende manieren. In dit artikel laat ik stap voor stap een haar tutorial aan je zien waarbij je een opvlecht kunt verwerken in combinatie met een nonchalante knot!

Opsteken met vlechten

Het haar opsteken in combinatie met vlechten geeft een super leuk én feestelijk effect. Je kunt hiermee dan ook eindeloos variëren en je creativiteit de vrije loop laten gaan.

opsteken 2

Heb je geen idee hoe je dit überhaupt voor elkaar kan krijgen?

In deze haar tutorial laat ik stap voor stap aan je zien hoe je dit kapsel met vlecht kunt maken. In dit opsteekkapsel maak ik een opvlecht. Zijn je opvlecht skills nog niet zo goed? Je kunt deze ook vervangen door een invlecht. Als je dit kapsel wilt gaan maken is het dus wel handig als je het vlechten al een beetje onder de knie hebt. Heb je daar nog wat moeite mee? Bekijk dan eerst even de volgende vlecht tutorials:

Heb je het vlechten onder de knie? Dan gaat dit kapsel je vast gemakkelijk af!

Vind je dit soort haartutorials leuk én handig om te zien? Vergeet dan niet om je geheel gratis te abonneren op het YouTube kanaal van Dazzling Beauty!

knot vlecht

kerstkapsel

Be Dazzled!!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •