zondag, 17 december 2017

Krullen Maken | Kerstkapsel

Geschreven door 
Krullen maken met Babyliss krultang! Krullen maken met Babyliss krultang!

Krullen kun je tegenwoordig in allerlei stylen maken in het haar. Leuk voor elke dag natuurlijk, maar helemaal feestelijk voor tijdens de feestdagen!

In dit artikel laat ik je mijn krullende kerstkapsel zien. Uiteraard kun je deze look voor andere gelegenheden ook gebruiken!

Krullen maken met Babyliss Krultang

Voor dit krullen kapsel maak ik gebruik van mijn Babyliss krultang. Deze krultang gebruik ik al jaren en is één van mijn favorieten in zowel het kappersvak als voor thuisgebruik. Waarom dit een favoriet is? Omdat deze krultang zeer geschikt is om bij verschillende haartypes te gebruiken.

krullen maken babyliss

De krullen met deze Babyliss krultang zijn wat fijner en blijven een paar dagen stevig zitten. Ben je op zoek naar een ander soort krul? Bekijk dan het artikel van de goede krultang top 5.

Als je dus een andere krultang gaat gebruiken dan die ik hier heb gebruikt, alsnog kun je dan dezelfde stappen volgen die ik in het tutorial filmpje hieronder laat zien.

Nooit meer een filmpje missen van Dazzling Beauty? Abonneer je dan geheel gratis op dit YouTube kanaal!

Krullen Kerstkapsel

Zijn je krullen helemaal klaar, dan kun je net als mij het haar lekker los laten hangen. Ben je niet zo van het losse haar? Krullen lenen zich er ook perfect voor om het haar op te steken. Of je het half opsteekt of helemaal, dat maakt niet uit. Doe lekker waar je je zelf het prettigst bij voelt!

krullen maken 2

krullen maken 4

Je kunt eventueel ook wat variëren met het krullen kapsel door bijvoorbeeld de eerste dag het haar los te laten hangen en de volgende dagen wanneer de krullen iets uitgezakt zijn het wat nonchalnat op te steken.

Volg @dazzlingbeautybytessa ook op Instagram voor meer haar inspiratie!

krullen maken 6

Benieuwd naar deze make-up look? Deze vind je in dit artikel!

Be Dazzled!!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •