maandag, 28 maart 2016

Haar Tutorial Top 5

Geschreven door 
Haar Tutorial Top 5! Haar Tutorial Top 5!

Haar tutorials zijn ideaal om te bekijken als je niet precies weet hoe je een bepaald kapsel kunt maken, hoe je een haartool kunt gebruiken of hoe je krullen of juist steil haar kunt creëren. Ook op het YouTube Channel van Dazzling Beauty zijn verschillende haar tutorials te vinden, van opsteekkapsels tot aan krullen maken, vlechten en het gebruik van diverse haartools.

In dit artikel heb ik een top 5 van Dazzling Beauty's haar tutorials gemaakt. In deze top 5 heeft ieder filmpje een andere eigenschap zoals bijvoorbeeld; meest bekeken, minst bekeken, nieuwste enzovoorts. Kijk je mee?

Dazzling Beauty's Haar Tutorials

Krullen maken met een potlood en stijltang

Deze haar tutorial waarin ik krullen maak d.m.v. een potlood en een stijltang is mijn meest bekeken filmpje.

Invlechten How-To

Mijn allereerste haar tutorial die ik maakte is de invlecht how-to.

Makkelijk Opsteekkapsel

Het makkelijkste opsteekkapsel om zelf te maken is de easy bun updo. Dit kapsel lijkt misschien ingewikkeld, maar binnen een handomdraai kun je dit kapsel bij jezelf creëren.

Elite Brush Review

Het nieuwste filmpje (op dit moment) is de review van de Elite Brush. In deze haar tutorial laat ik zien hoe je met deze haartool het haar kunt stylen.

Romantisch opsteken met een twist

Deze haar tutorial is het minst bekeken. Waarom? Geen idee, misschien omdat dit een heel moeilijk kapsel lijkt ;-).

Zoals je in de filmpjes hebt kunnen zien maak ik bijna alle haar tutorials in mijn eigen haar. Mijn haar is half lang en fijn van draad, dus deze kapsels kun je al heel gauw toepassen als je dezelfde lengte als mij hebt of als je haar langer en dikker is.

Wil je geen haar tutorial of andere video missen van Dazzling Beauty en als eerste het nieuwste filmpje kunnen bekijken? Abonneer je dan op mijn YouTube Kanaal, het is geheel gratis!

Wat voor haar tutorials zou jij graag willen zien?

Be Dazzled!!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •