maandag, 15 februari 2016

Elite Brush Review

Geschreven door 
Elite Brush in de test! Elite Brush in de test!

De Elite Brush is een stijlborstel waarmee je het haar kunt stylen. Dat klinkt ideaal toch?

De Elite Brush is een combinatie van een haarborstel en een stijltang in één en is daarmee de nieuwe beauty hit van 2016!

Dat klinkt veelbelovend waardoor mijn interesse is gewekt. Het wordt dus de hoogste tijd om deze stijlborstel eens uit te proberen. In dit artikel vind je mijn review over de Elite Brush inclusief een haartutorial van de eerste keer dat ik deze haartool gebruik. Kijk je mee?

Hoe werkt de Elite Brush Stijlborstel?

De Elite Brush ziet er in eerste instantie uit als een gewone haarborstel. Maar dit is geen gewone borstel, het is een borstel die warm wordt waardoor je het haar kunt stylen.

De Elite Brush zet je aan met de aan/uit knop (eerst wel even de stekker in het stopcontact doen), vervolgens kun je de warmte van de borstel instellen. De borstel is verstelbaar tussen de 80 en de 230 graden. Bij haren die dun en fijn van draad zijn is het verstandig om de borstel niet te heet te zetten, een mooie stand bij dit haartype is 180 graden. Bij dik en stevig haar kun je de temperatuur wel wat hoger instellen. Je kunt dus voor ieder haartype de temperatuur handmatig instellen. Op de display kun je de graden zien oplopen naar de gewenste temperatuur. Door de keramiek in de Elite Brush wordt de warmte gelijktijdig verspreid over het oppervlakte van de borstel waardoor het haar beter beschermd wordt tegen de hitte die vrijkomt tijdens het stylen. Daarnaast zitten er rubberen bolletjes op de borstel die de hoofdhuid tegen de warmte beschermen.

Elite brush

Het is belangrijk om het haar van tevoren goed te beschermen met een heat protector. De Elite Brush gebruik je, net als bij een gewone stijltang, op droog haar. Het enige wat je hoeft te doen is borstel bewegingen maken met de Elite Brush. Voor het mooiste resultaat zet je de borstel onder het haar en trek je hem door naar het uiteinde van het haar, hierdoor creëer je wat meer glans en mooi vallende punten. Ook kun je de haarpunten iets naar buiten laten uitwaaien. Als je precies wilt zien hoe je dit allemaal kunt doen, bekijk dan het filmpje hieronder even.

Mijn mening over de Elite Brush

De Elite Brush is een hele handige haartool om in korte tijd je haar steil te maken. Ook biedt deze warmteborstel meer hittebescherming dan een gewone stijltang. Wel is het belangrijk om het haar van tevoren met een heat protector te beschermen, want het is en blijft hitte op het haar!

Zoals je in het filmpje hebt kunnen zien is de Elite Brush heel gemakkelijk in gebruik en kun je het haar vooral steil maken. Wil je iets meer met het haar, zoals volume bovenop of wat meer beweging in de punten, dan is een andere haartool een betere optie.

Elite brush voor en na

Mijn haar is van nature niet steil, maar ik heb ook geen enorme krullen bos, dus is het haar gemakkelijk steil te maken. Oók bij sterke krullen werkt deze borstel heel erg goed, tijdens een demonstratie van de Elite Brush werd een model met kroezend haar gestyled met als eindresultaat steile haren in korte tijd. Het eindresultaat zag er heel natuurlijk uit. Wel zul je met gebruik van een gewone stijltang het haar nóg steiler krijgen, maar deze warmteborstel is zeker een heel goed alternatief!

Waar is Elite Brush Stijlborstel te koop?

De Elite Brush is verkrijgbaar in 3 kleuren, namelijk in de kleuren zwart, wit en roze. De Elite Brush is verkrijgbaar via elitebrush.nl en kost € 69,95.

stijlborstels

Wat vindt jij van deze haarborstel en stijltang in één?

Be Dazzled!!

2 reacties

  • Reactielink Mariska maandag, 15 februari 2016 18:52 Geplaatst door Mariska

    Voor jouw haar ziet 'ie er heel fijn uit! Ik denk dat mijn haar iets te veel bij de aanzet krult voor dit product.

  • Reactielink Bertine maandag, 15 februari 2016 11:44 Geplaatst door Bertine

    Leuk filmpje! het ziet er echt wel goed uit, al lijkt een steiltang mij gemakkelijker...

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •