vrijdag, 17 maart 2023

Halve staart maken in dun haar | Tutorial

Geschreven door 
Zo maak je een halve staart in dun haar met volume! Zo maak je een halve staart in dun haar met volume!

Tof zo'n halve staart boven op het hoofd, maar hoe maak je die in dun haar mét volume??

In deze haartutorial laat ik stap voor stap aan je zien hoe je zo'n halve staart boven op het hoofd kun maken met volume in dun haar. Uiteraard kun je deze techniek bij elke haardikte toepassen.

Halve staart boven op het hoofd in dun haar

Super trendy zo'n halve staart boven op het hoofd, maar met alleen een elastiekje in je haar doen kom je er niet. Tenminste de staart zakt dan al gauw een beetje uit waardoor de volume die je juiste nodig hebt verdwijnt.

In deze haartutorial laat ik zien hoe je zo'n halve staart mét volume kunt maken die ook nog eens de gehele dag goed blijft zitten. Ik laat het zien op mijn eigen haar wat zeer dun en fijn van draad is. Ideaal dus voor mijn mede-dun-haar-ladies. Is jouw haar wat dikker? Super!! Dat is alleen maar makkelijker!! Deze tutorial is dus geschikt voor elke haardikte. Enjoy!!

Vind je dit soort haartutorials super handig en leuk om te zien? Abonneer je dan geheel gratis op het YouTube kanaal van Dazzling Beauty by Tessa zodat je altijd als eerste op de hoogte bent van de nieuwste tutorials!

"Never, never, never give up on your hair."

halve staart maken

Be Dazzled!!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •