zaterdag, 18 januari 2020

Invlechten met de topsy tail

Geschreven door 
Leren invlechten met een topsy tail! Leren invlechten met een topsy tail!

Vind je het lastig om een mooie invlecht te maken? Even een geheimpje tussen ons... Gebruik de topsy tail, dan wordt invlechten voor jou ook een piece of cake ;-)!

Hoe maak je een invlecht met een topsy tail?

Hoe maak je nou zo'n mooie invlecht zonder dat je in de knoop raakt met al die strengen die je tegelijkertijd vast moet houden en vervolgens moet je ook iedere keer een pluk erbij pakken. Je komt gewoon een hand te kort! En is het je eindelijk wél gelukt, dan ziet je invlecht er misschien nog niet zo mooi uit als dat je zou willen...

invlechten

Oefening baart kunst en ik zou ook zeker blijven oefenen met het leren van de invlecht, maar als je gewoon even geen zin hebt of de boel een beetje wil faken tussendoor totdat jouw invlecht skills beter zijn geworden heb ik een handig trucje voor je!

Gebruik bij het invlechten een topsy tail.

invlecht maken

Een topsy tail is een handige haar tool waarmee je heel gemakkelijk plukken door een kapsel kunt halen zonder dat je het kapsel verpest. In deze tutorial maak ik gebruik van 2 verschillende maten, een grote en een kleine topsy tail. Je kunt zowel de grote als de kleine voor de gehele invlecht gebruiken, dus no worries ;-).

Beide topsy tails komen uit de haarset die ik bij de Action kocht. Lekker budget dus! Deze hairtool set bevat nog meerdere handige haar tools.

Hopelijk heb ik je wat meer op weg kunnen helpen met deze vlecht tip! Vergeet niet om je (geheel gratis) te abonneren op het YouTube kanaal van Dazzling Beauty zodat je als eerste op de hoogte bent van nieuwe haartips en haartutorials!

"Life is too short to have boring hair!"

Be Dazzled!!

Bewaar deze haartip ook op Pinterest!

invlechten leren

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •