zaterdag, 28 december 2019

Oud en Nieuw Haar en Make-up Look

Geschreven door 
Van dag naar party look met Oud & Nieuw! Van dag naar party look met Oud & Nieuw!

Met weinig tijd tóch een feestelijk kapsel en make-up look met Oud & Nieuw?

Het aftellen naar het nieuwe jaar is toch wel een feestelijke aangelegenheid, dus hoort daar natuurlijk ook een party look bij! Hoe je je dagelijkse haar en make-up look kunt omtoveren in een party look waarmee je het nieuwe jaar in kunt luiden, laat ik in dit artikel aan je zien!

Van dagelijkse look naar party haar en make-up

Je kent het wel... Oudejaarsdag heb je vaak nog van alles te doen en voor je het weet is het avond. Niet zomaar een avond, het is New Years Eve! Je bent klaar met de boodschappen, alle oliebollen en appelflappen zijn gebakken, nu nog je haar en make-up waarmee je al de hele dag rondloopt naar een party look transformeren.

oud en nieuw look

Eigenlijk heb je geen tijd en/of zin om eerst weer onder de douche te springen, je make-up eraf te halen en je haar te wassen. Hoeft ook niet!

Met een paar tips en trucjes kun je je dagelijkse look omtoveren in een sparkle new years eve look! Hoe je dat doet, laat ik je in de video hieronder zien.

Vind je dit soort tutorials leuk en handig om te zien? Abonneer je dan geheel gratis op het YouTube kanaal van Dazzling Beauty zodat je als eerste op de hoogte bent van de nieuwste haar en make-up tips!

Deze tutorials wil je vast ook zien:

Voor de make-up look kun je je eigen favoriete make-up producten en kleuren gebruiken. Mocht je interesse hebben in een aantal favorieten van mij die je in deze tutorial voorbij hebt zien komen, dan vind je ze hieronder via de klikbare linkjes:

Happy New Year & Be Dazzled!!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •