zaterdag, 03 november 2018

Je haar föhnen met een ronde borstel

Geschreven door 
Je haar professioneel föhnen met een ronde borstel doe je zo! Je haar professioneel föhnen met een ronde borstel doe je zo!

Föhn je haar als een pro door een ronde borstel te gebruiken!

Je hebt ze vast weleens gezien, zo'n ronde haarborstel. Maar hoe gebruik je zo'n borstel eigenlijk? Vaak wordt zo'n ronde borstel niet helemaal op de juiste manier gebruikt om je haar mee te föhnen. Het resultaat is meestal niet die mooie blowout die de kapper wel voor elkaar krijgt.

In dit artikel laat ik aan je zien hoe je zo'n ronde borstel wél moet gebruiken en geef ik je handige tips en tricks!

Hoe gebruik je een ronde borstel?

Een ronde borstel gebruik je in combinatie met een föhn om je haar in model te föhnen. Naast dat je het haar in model föhnt heeft deze haarborstel nog een belangrijke taak. Als je deze haar tool op de juiste manier gebruikt kun je een prachtige glanzende en gezond uitziende coupe creëren inclusief volume. Precies wat de kapper altijd wel voor elkaar krijgt en jij niet.

haar fohnen met een ronde borstel

We hebben het hier natuurlijk wel over één van de vele skills uit het vakgebied van de professionele kapper, maar het is wel handig als je een beetje weet hoe je eventueel ook zelf thuis aan de slag kunt gaan om je haar goed in model te krijgen.

Of je nu vooral je kapsel meer volume wilt geven of mooie glanzende lokken wilt creëren? In de onderstaande haar tutorial leg ik je precies uit hoe je dat voor elkaar kunt krijgen door je haar te föhnen met een ronde borstel en een föhn.

Wil je nooit meer een nieuwe video missen van Dazzling Beauty? Abonneer je dan geheel gratis op mijn YouTube kanaal!

Gebruik de juiste föhn producten

Het is belangrijk dat je de juiste tools en producten gebruikt bij het föhnen van je haar. Waarom? Voor een optimaal resultaat én tevens om je haar te beschermen.
Hieronder heb ik de juiste haar producten voor je op een rij gezet die je nodig hebt. De linkjes verwijzen je door naar goede professionele producten in diverse prijsklassen.

Lukt het niet? Dan kun je altijd voor zo'n ronde föhnborstel gaan!

haar fohnen ronde borstel

P.s. Vergeet niet: oefening baart kunst ;-)

Be Dazzled!!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •