vrijdag, 10 augustus 2018

Mijn Bruidskapsel

Geschreven door 
Mijn Las Vegas Bruidskapsel! Mijn Las Vegas Bruidskapsel!

Hoe zag mijn bruidskapsel eruit? Heb ik lang moeten nadenken over bruidskapsels? En wie heeft mijn haar gedaan op mijn trouwdag?

Ik vertel je er alles over in dit artikel inclusief een haar tutorial van mijn bruidskapsel!

Bruidskapsels

Yes, I Do! Als je ten huwelijk bent gevraagd begint het hele trouw circus. Van trouwlocatie, gastenlijsten tot aan (heel belangrijk) de trouwjurk. Maar vergeet vooral niet het bruidskapsel en de bruidsmake-up! In de meeste gevallen zijn bruidsparen maandenlang bezig met de voorbereidingen. Laten we het hebben over het uiterlijk van de bruid.

Hoewel je bij wijze van spreken ook gewoon in je spijkerbroek en trui zou kunnen trouwen, is het voor vele bruidjes belangrijk om er echt als een bruid uit te zien. Daar hoort dan natuurlijk een mooie trouwjurk bij met allerlei bijpassende accessoires inclusief een mooie bruidsmake-up en bruidskapsel.

Wat doe je met je haar en je make-up?

"Je hoeft je haar niet speciaal te laten doen, maar waarom zou je wel een mooie jurk aantrekken om er vervolgens geen bijpassend bruidskapsel bij te dragen?"

Er zijn zoveel mogelijkheden wat betreft bruidskapsels. Kijk maar eens op Pinterest naar al die verschillende mooie bruidskapsels die je tegenkomt. Als hairstylist heb ik al vele bruidjes mooi mogen maken qua haar en make-up. Uit ervaring weet ik ook dat velen graag zichzelf willen blijven en niet een al te ingewikkeld kapsel willen. Dat is allemaal mogelijk. Draag je je haar normaal gesproken altijd graag los of in een lage knot? Laat dit kapsel dan door een hairstylist uitwerken tot een bruidsvariant! Op deze manier voel je je toch nog jezelf, sluit je kapsel perfect aan bij je trouwjurk én blijft het ook nog eens de gehele dag in model zitten!

Het is altijd verstandig om van tevoren een proefsessie te doen. Op deze manier leert de hairstylist jouw haar kennen en wat jouw wensen zijn. Je probeert een aantal bruidskapsels uit en komt tot een gewenst kapsel uit. Hoef je je daar in ieder geval geen zorgen meer over te maken!

Maar hoe zit het eigenlijk met de hairstylist zelf als zij gaat trouwen? Wie doet haar bruidskapsel? Heeft ze zelf al jarenlang het ideale bruidskapsel in haar hoofd?

Ik kan alleen uit eigen ervaring spreken én daarbij kan ik je vertellen dat de voorbereidingen van mijn bruiloft iets anders zijn verlopen dan wat ik je hierboven allemaal heb verteld ;-). Zelf had ik maar 4 uur de tijd om mezelf voor te bereiden op mijn huwelijk! Wat?? Was dit gepland? Ja! Ik wist er alleen zelf niets vanaf!

"Mijn bruidskapsel had ik binnen 5 minuten gefixed!"

Bruidskapsels

Dat kan dus ook ;-)!

Mijn bruidskapsel in 5 minuten

In de haar tutorial die je hieronder kunt bekijken laat ik zien hoe ik mijn eigen bruidskapsel bij mezelf (in de achteruitkijkspiegel van de auto) in 5 minuten heb gemaakt. Deze video duurt iets langer dan 5 minuten, omdat ik je vooraf ook nog het één en ander vertel over hoe deze dag eruit zag. In welke staat mijn haar was vóór het bruidskapsel én laat ik je nog wat hilarische voorbereidingsbeelden zien. Kijk je mee?

Wil je nooit meer een filmpje missen van Dazzling Beauty? Abonneer je dan geheel gratis op mijn YouTube kanaal!

Be Dazzled!!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •