zaterdag, 11 december 2021

Kort Haar Opsteken | Grace Kelly Rol

Geschreven door 
French Twist Rol in kort haar! French Twist Rol in kort haar!

Kort haar opsteken in een Grace Kelly Rol, ook wel de French Twist Roll genoemd, is een perfect kapsel voor de feestdagen of als je een net en chique kapsel wilt dragen. Maar hoe doe je dat? Want om het haar op deze manier op te steken heb je meestal wel wat lengte nodig.

In deze haar tutorial laat ik stap voor stap zien welke opsteektechnieken je kunt gebruiken om ook in kort haar een Grace Kelly Rol te maken.

Grace Kelly Rol in Kort Haar Opsteken

In deze haar tutorial laat ik zien hoe je een Grace Kelly Rol in kort haar kunt maken. Hoe korter het haar, hoe lastiger het is om zo'n mooie chique French twist in het haar te maken. Maar het is wel mogelijk!

Als je genoeg lengte hebt zou je eventueel ook gebruik kunnen maken van een knotrol, een hulpstuk waar je het haar omheen kunt draaien. Met de lengte van mijn model lukt dat niet, omdat het daar gewoon te kort voor is.

grace kelly rol

Voor dit kapsel maak ik gebruik van dunne elastiekjes, schuifspeldjes en steekspeldjes. Deze kun je het beste in de kleur kiezen die zo dicht mogelijk bij de haarkleur ligt zodat ze niet zo heel erg opvallen als ze niet volledig weggewerkt kunnen worden.

Door kleine staartjes te maken in het haar, heeft het kapsel meer houvast. Deze techniek is ideaal om te gebruiken wanneer je kort haar wilt opsteken.

Ben je benieuwd hoe je deze opsteektechniek toe kunt passen bij een Grace Kelly Rol? Bekijk dan de video hieronder!

Vind je dit soort tutorials super handig en leerzaam om te zien? Abonneer je dan geheel gratis op het YouTube kanaal van Dazzling Beauty by Tessa zodat je altijd als eerste op de hoogte bent van de nieuwste video's!

Dit heb je nodig:

→ Bekijk ook: Kort haar opsteken!

kort haar opsteken grace kelly rol

Be Dazzled!!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •