zaterdag, 04 december 2021

Kort Haar Opsteken

Geschreven door 
Opsteektechnieken voor kort haar! Opsteektechnieken voor kort haar!

Kort haar makkelijk, leuk en snel opsteken. Hoe doe je dat?

Met lang en halflang haar kun je eindeloos variëren met opsteekkapsels, met kort haar moet je iets creatiever zijn om het leuk op te steken. Hier zijn een aantal trucjes voor waarvan ik een hele makkelijke in deze tutorial stap voor stap aan je ga laten zien.

Hoe kun je kort haar opsteken?

Het lijkt soms onmogelijk, maar toch kun je kort haar opsteken. Je moet creatief omgaan met de lengte die je hebt. Hier zijn wat andere opsteektechnieken voor nodig dan bij opsteekkapsels voor halflang en lang haar. En je wilt natuurlijk ook dat het kapsel de hele dag ook goed stevig blijft zitten.

In deze haar tutorial laat ik stap voor stap zien hoe ik kort haar (mijn model heeft een korte bob) ga opsteken met behulp van dunne elastiekjes en schuifspeldjes. Je kunt het beste ervoor zorgen dat je elastiekjes en schuifspeldjes gebruikt die zo dicht mogelijk bij de haarkleur liggen zodat deze niet opvallen wanneer je ze niet helemaal uit het zicht kunt wegwerken. Dit is namelijk wat lastiger bij kort haar.

kort haar opsteken

Verder kun je met deze opsteektechnieken naar wens variëren en bekijk ook goed wat het haar toelaat, want dit is per haartype en per haarlengte weer net even anders.

Ben je benieuwd? Bekijk dan de video hieronder!

Vind je dit soort tutorials super handig en leerzaam om te zien? Abonneer je dan geheel gratis op het YouTube kanaal van Dazzling Beauty by Tessa zodat je altijd als eerste op de hoogte bent van de nieuwste video's!

Dit heb je nodig:

Opsteekkapsels kort haar

Be Dazzled!!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •