zondag, 23 augustus 2020

Lang haar in laagjes knippen | Tutorial

Geschreven door 
Lang haar in laagjes knippen met volume! Lang haar in laagjes knippen met volume!

Lang haar in laagjes knippen kun je op verschillende manieren doen. Het belangrijkste is dat je de juiste soort lagen knipt om het gewenste resultaat te behalen! In deze haar knip tutorial laat ik stap voor stap zien hoe ik meer volume creëer door toenemende lagen in lang haar te knippen.

Lang haar in toenemende lagen knippen

Wanneer je bij lang haar meer volume bovenop wilt creëren, maar wel de lengte aan de onderkant wilt behouden, kun je het gehele kapsel het beste in toenemende lagen knippen. Op deze manier kun je bovenop kortere lagen knippen en in de lengte en punten langere lagen.

Om het haar in laagjes te knippen kun je verschillende kniptechnieken gebruiken. Het is niet zomaar even hier en daar een pluk pakken en afknippen. Nope. Het gehele kapsel moet mooi in elkaar overlopen en de verschillende laag-partijen moeten netjes op elkaar aansluiten voor een mooi resultaat. Je wilt natuurlijk geen happen en randen in het kapsel creëren.

Het is belangrijk om goed de verschillen tussen de soorten lagen te weten zodat je tijdens het knippen precies weet welke laag-techniek je kunt gebruiken voor het gewenste resultaat.

Lees ook: Laagjes knippen | Tips voor kort, halflang en lang haar!

In de video hieronder laat ik stap voor stap aan je zien hoe ik toenemende lagen in lang haar knip. Ik maak gebruik van een gelijk gelaagde gidslijn waarop de overige lagen worden aangesloten.

Vind je dit soort haar tutorials super handig en leerzaam om te zien? Abonneer je dan geheel gratis op het YouTube kanaal van Dazzling Beauty zodat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste video's!

Bekijk ook: Alle knip tutorials!

Ben je nog op zoek naar goede kniptools?

Zelf gebruik ik deze Jaguar knipschaar en deze knipkam. Ook zijn vlinderklemmen super handig om te gebruiken wanneer je het haar netjes wilt afdelen om het goed overzichtelijk te houden.

Hier zijn nog veel meer goede knipscharen te vinden in verschillende prijsklassen!

lang haar knippen laagjes

Be Dazzled!!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •