zaterdag, 25 juli 2020

De waterval vlecht maken met een haar loop tool!

Geschreven door 
De waterval vlecht maken met een topsy tail! De waterval vlecht maken met een topsy tail!

De waterval vlecht is eigenlijk een halve invlecht waarbij het haar maar aan één kant wordt ingevlochten en waar aan de andere kant losse plukken als een soort waterval loshangen. Maar wat nou als deze vlechttechniek maar niet wil lukken?

In deze vlecht tutorial ga ik het je wat makkelijker maken door bij de waterval vlecht een haar tool te gebruiken. Hoe dit precies in z'n werk gaat kun je verder in dit artikel bekijken.

Hoe maak je een waterval vlecht met behulp van een haar tool?

Hoe maak je nou zo'n mooie waterval vlecht zonder dat je met al die strengen in de knoop raakt, de verkeerde pluk los laat hangen en je compleet in de war raakt?

Voor alle soorten vlechttechnieken geldt: "Oefening baart kunst!" en ik zou ook zeker blijven oefenen met het leren van de echte waterval vlecht. Maar als je even geen zin hebt in een hebt in het leren vlechten en de boel een beetje wilt faken totdat jouw waterval vlecht skills beter zijn geworden, heb ik net als bij deze (fake) invlecht en deze (fake) opvlecht ook een handig trucje om bij de waterval vlecht toe te passen!

Bij het creëren van deze waterval vlecht variant kun je gebruik van een haar tool. In de volgende tutorial laat ik stap voor stap aan je zien hoe ik met behulp van een topsy tail, ook wel haar loop genoemd, een waterval vlecht maak.

Zoals je hebt kunnen zien maak ik gebruik van een kleine topsy tail, ook wel haar loop genoemd, maar je kunt ook de grote voor deze opvlecht gebruiken. Ben je nog op zoek naar deze handige haar tools die je voor nog veel meer leuke kapsels kunt gebruiken?

Deze haar tool set bevat beide maten topsy tail tools!

Hopelijk heb ik je wat meer op weg kunnen helpen met deze handige vlecht tip! Vergeet niet om je (geheel gratis) te abonneren op het YouTube kanaal van Dazzling Beauty zodat je als eerste op de hoogte bent van nieuwe haartips en haartutorials!

"Waterfall braid fake it till You make it!"

valse watervalvlecht

Be Dazzled!!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •