dinsdag, 31 maart 2020

Nekhaar scheren bij de man

Geschreven door 
Het kapsel van de man bijwerken door de nekharen te verwijderen! Het kapsel van de man bijwerken door de nekharen te verwijderen!

Het nekhaar scheren is een van de eerste dingen die je kunt om het kapsel van de man er weer netjes uit te laten zien. De haren in de nek kun je het beste verwijderen door middel van een kleine tondeuse (trimmer) of een scheermesje.

In deze haartutorial laat ik aan je zien hoe je dat het beste kunt doen.

Nekharen wegscheren met een tondeuse

Je kunt nekharen het beste op een makkelijke en veilige manier wegscheren met een tondeuse. Hierbij is het verstandig om een kleine tondeuse te gebruiken in plaats van een grote tondeuse. De kleine tondeuse (ook wel trimmer genoemd) is speciaal gemaakt om dit soort precisie werk uit te voeren. De verschillen tussen groot en klein zitten in de tanden bij het snijblad.

In de video hieronder laat ik stap voor stap aan je zien hoe je de nekharen kunt wegscheren met een kleine tondeuse. Ook leg ik je de verschillen tussen beide tondeuses uit.

Ben je klaar met die wild groeiende haren in je nek? Check de video hieronder ↓

Vind je dit soort video's super handig om te zien? Abonneer je dan geheel gratis op het YouTube kanaal van Dazzling Beauty voor de nieuwste haar tips & tricks!

Tondeuse nodig?

De tondeuse die ik altijd gebruik is de Wahl Super Trimmer uit deze tondeuse set van Wahl. Deze is van zeer goede kwaliteit én draadloos! Een ideale tool voor het precisiewerk in een kapsel en om kleine oppervlaktes netjes en gemakkelijk bij te werken. Ook is deze trimmer zeer geschikt om een strakke contourlijn te creëren! Een goed alternatief is deze Beret Trimmer van Wahl.

Hieronder heb ik 3 verschillende goede trimmers voor je op een rij gezet!

nekhaar trimmer

Be Dazzled!!

1 Reactie

 • Reactielink Chantall dinsdag, 19 mei 2020 20:35 Geplaatst door Chantall

  Hoi Tessa,

  Ik zie helaas het lijstje met de 'drie verschillende goede trimmers' niet onder de tutorial. Misschien kun je me er alsnog van voorzien? Leuk! :)

  Groetjes,
  Chantall

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
 • Aanmelden nieuwsbrief

 •