zaterdag, 09 februari 2019

Opsteken met een hartjes vlecht

Geschreven door 
Opsteken met vlechten is makkelijker dan je denkt! Opsteken met vlechten is makkelijker dan je denkt!

Je haar leuk en makkelijk opsteken kan op veel manieren. Ook een hartjes vlecht kun je op een paar manieren maken. In deze haar tutorial laat ik je mijn versie zien in een romantisch kapsel. Perfect voor Valentijnsdag of gewoon wanneer je zin hebt in een dosis liefde in je kapsel!

Hoe maak je een hartjes vlecht?

Een hartjes vlecht ziet er misschien wat ingewikkeld uit om te maken, maar dat valt best wel mee. Als je de basis van het vlechten zoals invlechten en/of opvlechten beheert dan is het eigenlijk alleen nog maar een kwestie van het haar in de juiste vorm afdelen, namelijk in de hart vorm.

In de haar tutorial hieronder laat ik je stap voor stap mijn versie van de harten vlecht zien. Daarnaast geef ik een romantische twist aan het kapsel door de rest van het haar op te steken.

Uiteraard kun je in plaats van de opvlecht ook voor een andere soort vlecht kiezen zoals een invlecht, vissengraat of twistvlecht!

Wil je als eerste op de hoogte zijn van nieuwe haar video's? Abonneer je dan geheel gratis op het YouTube kanaal van Dazzling Beauty!

Be Dazzled!!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •