zaterdag, 26 januari 2019

Haarverf zonder PPD | WECOLOUR Review

Geschreven door 
Mijn ervaring met WECOLOUR! Mijn ervaring met WECOLOUR!

Een haarverf dat zo puur mogelijk is zonder toevoegingen als PPD, ammonia en parabenen en ook nog eens een perfecte grijsdekking kan creëren? Dat is waar WECOLOUR voor staat!

Een professionele kappershaarverf voor thuisgebruik met een betaalbare prijs zonder alle nadelen van de verfpakjes uit de drogist, maar met een kwaliteit van een haarverf die de professionals gebruiken. Een kwalitatief hoog product dat mild en vriendelijk is voor haar en hoofdhuid.

Klinkt interessant! Dat dacht ik ook! Ik heb WECOLOUR voor je getest en in dit artikel vind je mijn ervaring met het product.

Over WECOLOUR

Wat is WECOLOUR eigenlijk en waar komt het vandaan?

Hoewel de haarverf zelf ontwikkeld wordt in Italië, komt het idee zelf uit Nederland! WECOLOUR is in 2014 opgericht door kapper Mike Degger en Marije de Jong. Mike, expert op het gebied van haarverf en eigenaar van een kapsalon in Noordwijk, liep al jaren met het idee om een professionele haarverf voor thuisgebruik te ontwikkelen. Niet zomaar een haarverf, maar een kwaliteitsproduct voor een betaalbare prijs, dat zo puur mogelijk is en ook nog eens voor een perfecte grijsdekking kan zorgen. Een haarverf zonder PPD, ammonia en parabenen dat dus zeer geschikt moet zijn voor mensen met een gevoelige hoofdhuid en/of die snel last hebben van een allergische reactie bij gebruik van een haarkleuringsmiddel.

WECOLOUR | Haarverf zonder ammoniak

In de haarverf van WECOLOUR wordt geen ammoniak gebruikt. Ammonia zorgt er in een haarverf altijd voor dat de haarschubben worden opengezet waardoor de haarverf beter kan doordringen in het haar. In de haarverf van WECOLOUR zit mono-ethanolamine. Dit opent ook de haarschubben maar op een mildere manier.

WECOLOUR | Haarverf zonder PPD

De haarverf van WECOLOUR bevat ook geen PPD (ook wel TDS genoemd), resorcinol en parabenen waardoor deze haarverf veel milder is voor het haar en de hoofdhuid.

PPD, Parafenyleendiamine, is een kleurstof die in veel haarverf voorkomt. In donkere haarkleuringen zit meer PPD dan in blonde haarkleuringen. Ook is het een stof waar men gevoelig voor kan zijn en wat eventueel een allergische reactie kan veroorzaken. De meerderheid van de mensen reageert hier gelukkig niet op, maar als je hier wél allergisch voor bent, dan is een haarverf zonder de stof PPD een must om te gebruiken!

WECOLOUR Review | Mijn Ervaring

Een tijdje terug werd ik door WECOLOUR benaderd om de haarverf uit te testen voor een review. Hoewel ik in mijn werk als haarstyliste altijd gebruik maak van de producten waar ik al jarenlang mee werk, maak ik voor Dazzling Beauty's blog graag een uitstapje om nieuwe producten te testen. Zeker als het gaat om haarproducten zoals WECOLOUR bijvoorbeeld.

wecolour 1

In de video hieronder laat ik je mijn eerste ervaring met WECOLOUR zien van begin tot eind. Ik leg je wat meer uit over het product, hoe het werkt, laat ik je natuurlijk het eindresultaat zien en vertel ik je mijn uiteindelijke mening over het product.

Heb ik je al nieuwsgierig gemaakt? Kijk dan mee naar de tutorial hieronder!

Wil je geen filmpje meer missen van Dazzling Beauty? Abonneer je dan geheel gratis op mijn YouTube kanaal!

Dit vind je vast ook interessant om te bekijken:

Waar kun je WECOLOUR kopen?

WECOLOUR is verkrijgbaar via de webshop www.wecolour.com. Hier worden alle producten aangeboden én kun je vooraf eerst de haarkleuradvies tool gebruiken om de gewenste haarkleur te vinden die bij jouw huidige haarkleur en conditie van het haartype past.

wecolour 2

Be Dazzled!!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •