zaterdag, 01 juni 2019

Snel je haar in model föhnen doe je zo!

Geschreven door 
Mijn haar routine! Mijn haar routine!

Je haar mooi en leuk leuk in model föhnen is helemaal niet zo moeilijk als je denkt. Het hoeft ook zeker geen uren van je tijd in beslag te nemen. Sterker nog; het kost je misschien maar 5 minuten! Belangrijk is dat je de juiste tools gebruikt en weet hoe je dit moet doen!

Zelf je haren mooi in model föhnen

Zelf je haar mooi in model föhnen lijkt moeilijker dan het is. Je kunt dit zelfs in 5 minuten gedaan hebben! Ik hoor je denken: "Hoe dan?"

Dat ga ik in dit artikel aan je uitleggen!

fohnen met babyliss

Je kent het wel:

  • Je hebt weinig tijd in de ochtend om uitgebreid je haar te doen
  • Je hebt een feestje (hoewel het dan natuurlijk ook een idee is om naar de kapper te gaan)
  • Je haar zit voor geen meter
  • Je haar pluist
  • Je hebt een belangrijke afspraak
  • Je kunt niet zo goed overweg met een föhn en een ronde borstel

Kortom, je kan en/of wilt niet te veel tijd besteden om je haar goed in model te föhnen, maar je zou af en toe toch eens met een wat mooier en leuker kapsel voor de dag willen komen. Zonder dat het je al te veel moeite en tijd kost!

Ik ga aan je laten zien hoe ik in minder dan 5 minuten mijn haar in model föhn. En ja, ik ben hairstyliste en heb hier dus iets meer ervaring mee. Omdat ik weet dat veel dames hiermee worstelen laat ik stap voor stap zien hoe jouw haar er binnen no-time uit kan zien alsof je een blow-out hebt gehad bij de kapper.

Mijn haar routine met de Babyliss Föhn

In de onderstaande video laat ik je stap voor stap mijn haar routine zien. Nadat mijn haar gewassen is maak ik (al jaren) gebruik van mijn Babyliss Föhn. Ook ik verkies deze ronde borstelföhn boven het föhnen van mijn haar met een föhn en losse ronde borstel. Waarom? Omdat dit gewoon véél gemakkelijker is om zelf te doen!

Uiteraard is het afhankelijk van je haarlengte en haardikte hoelang je bezig bent met het in model föhnen van je eigen kapsel. Ook zul je merken dat wanneer je deze föhn techniek gaat toepassen het misschien in het begin wat lastiger is. Oefening baart kunst!! Na een paar keer je haar geföhnd te hebben met een ronde borstelföhn op de manier die ik aan je ga laten zien, zal het jou ook lukken om je haar mooi in model te föhnen (in korte tijd!).

Wil je meer van dit soort haartutorials zien? Abonneer je dan geheel gratis op het YouTube kanaal van Dazzling Beauty zodat je als eerste op de hoogte bent van nieuwe haartips!

Waar kun je zo'n Babyliss Föhnborstel kopen?

De Babyliss Föhnborstel die ik zelf al jaren gebruik is de BaByliss PRO - Titanium Tourmaline Pulse Airstyler - 32 mm. Deze maat dikte van de föhn is zeer geschikt voor halflang tot lang haar. Voor kort haar adviseer ik eerder de BaByliss PRO - Titanium Tourmaline Pulse Airstyler - 19 mm.

Welke maat föhnborstel je kiest is dus afhankelijk van de lengte van je haar.

Ben je geïnteresseerd in het aanschaffen van een föhnborstel, maar wil je nog even rondkijken wat er nog meer is? Bij haarshop.nl vind je naast de BaByliss Pro Föhn nog meerdere modellen van diverse merken en in diverse prijsklassen.

Let's Connect!

Volg @dazzlingbeautybytessa ook op Instagram inclusief #haartipsvandekapper

"Good hair days make me feel I can rule the world!"

Be Dazzled!!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •