zaterdag, 27 juli 2019

De perfecte paardenstaart maken doe je zo!

Geschreven door 
De perfecte paardenstaart! De perfecte paardenstaart!

Een paardenstaart in je haar maken is heel makkelijk om te doen, maar hoe maak je zo'n perfecte volle staart die de gehele dag goed blijft zitten en niet uitzakt?

In dit artikel ga ik het stap voor stap aan je laten zien!

Hoe maak je de perfecte staart in je haar?

Een staart in je haar maken kunnen we allemaal wel denk ik. Je bindt een elastiekje om je haarbos heen en klaar. Alleen heb je vaak dat je paardenstaart al snel wat begint uit te zakken en het volume dat je had aangebracht is al helemaal binnen no-time verdwenen. Pfff...

perfecte paardenstaart

Om zo'n toffe volle paardenstaart in je haar te maken zijn er een paar hele simpele trucjes die je kunt toepassen. In de haar tutorial hieronder laat ik je stap voor stap zien welke trucjes dit zijn en hoe je bij jezelf ook een stevige volle staart in je haar maakt.

Ben je op zoek naar meer van dit soort handige haartips en tutorials? Abonneer je nu geheel gratis op het YouTube kanaal van Dazzling Beauty!

Heb je jammer genoeg te dun haar om deze staart technieken op je eigen haar te kunnen toepassen? Niet getreurd! Al eerder maakte ik een haartutorial over een volle staart maken in dun haar!!

Let's Connect!

Volg @dazzlingbeautybytessa ook via Instagram!

"If at first you don't succeed, fix your ponytail and try again!"

Be Dazzled!!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •