maandag, 07 mei 2018

Wella Color Charm T18 | Review

Geschreven door 
Wella Color Charm T18 in de test! Wella Color Charm T18 in de test!

De Wella Color Charm T18 schijnt een grote hit te zijn in Amerika. Dit haarproduct zou de gele gloed in je blonde haar kunnen laten verdwijnen. Uiteraard was ik hier zeer benieuwd naar en heb de Wella Color Charm T18 dan ook uitgebreid getest.

Benieuwd of deze haar toner van Wella werkt? Mijn resultaat en conclusie vind je in deze review.

Wella Color Charm T18

De Wella Color Charm T18 is een paarse haar toner die je kunt gebruiken om de gele gloed in je blonde haar te neutraliseren. Al jaren ben ik zelf op zoek naar de beste haar producten die ook mijn blonde haar van een astint kunnen voorzien. Tot nu toe zijn mijn bevindingen dat de zilvershampoo van Fudge en de Maria Nila Sheer Silver lijn hier het beste resultaat in geven.

De Wella Color Charm Toner in de kleur T18 is een heel ander product dan een zilvershampoo. Het is een haarkleuringsproduct. Het is niet geschikt om je haar mee op te lichten, dus vooraf zul je het haar eerst blond moeten verven of moeten blonderen voordat deze Wella Toner zijn werk kan doen. Daarna kun je een toner behandeling toepassen voor het gewenste asblond resultaat.

De Wella Color Charm T18 is verpakt in een flesje waar de toner in zit. Dit moet gemengd worden met 20 volume (6% waterstofperoxide). De verhoudingen zijn 1 op 2, dus 1 deel toner en 2 delen waterstofperoxide. Vanwege de waterstofperoxide is dit dus geen haarspoeling, maar een echte haarkleuring. Afhankelijk van de conditie van het haar zou dit kleuringsproduct dus in het haar moeten blijven zitten. Bij poreus haar zal de toner wat sneller uit het haar teruglopen.

Hoe gebruik je de Wella Color Charm T18?

Zelf heb ik de Wella Color Charm T18 getest en laat ik je door middel van een haartutorial stap voor stap zien hoe je dit kleuringsproduct het beste kunt gebruiken.

Ook laat ik je een before en after zien en vertel ik je mijn bevindingen en conclusie. Kijk hieronder mee naar mijn ervaring met de Wella Color Charm T18 toner.

Nooit meer een filmpje missen van Dazzling Beauty? Abonneer je dan geheel gratis op mijn YouTube kanaal!

Wella Color Charm T18 Toner Kopen

Waar kun je de Wella Color Charm T18 kopen? Helaas is dit product in Nederland nog niet zo gemakkelijk te verkrijgen, maar er zijn gelukkig wel goede opties! De webwinkel Clipextensions is een goede webshop in België waar je dit product kunt aanschaffen.

Be Dazzled!!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  • Plaatsen waar ik ben geweest

    +
    -
    X