donderdag, 05 mei 2016

My Dazzling Life - Diary April 2016

Geschreven door 
Diary April 2016! Diary April 2016!

Elke maand neem ik je mee in een nieuwe versie van My Dazzling Life! Maandelijks neem ik je mee en geef je een kijkje in mijn leven. Van wat ik heb gedaan, waar ik ben geweest en wat me zoal bezighoudt. En wie weet kun je daar voor jezelf wat inspiratie uithalen! Live the Life you Love!!

In dit artikel vind je My Dazzling Life April 2016! April was de maand van Koningsdag, nieuwe schrijversinspiratie en kon ik mijn wanderlust hart ophalen door fijne dagtripjes te maken naar soms wel hele creepy plaatsen én iets met Westlife ;-). Nieuwsgierig wat April mij bracht? Kijk dan mee!

De Bollenstreek

bollenstreek 2

Het eerste uitstapje deze maand was een dagje met de auto touren door de bollenstreek in Zuid-Holland. Als tuindersdochter had ik deze velden met bloemen nog niet eerder bezocht (mijn vader heeft chrysanten gekweekt), dus werd het de hoogste tijd om richting de bollenstreek te gaan.

bollenstreek 3

Het bloembollenseizoen duurt maar een paar weken. Ik was hier vrij aan het begin, waardoor nog niet alle velden in bloei stonden, maar genoeg om een middagje tulpen, narcissen en krokussen te bekijken. Nederland is mooi!!

Wil je ook deze mooie bloemenvelden bezoeken, ik schreef hier een artikel met tips van wat je in deze streek zou kunnen doen.

Koningsdag

oranje look collage

Voor Koningsdag dit jaar maakte ik een oranje make-up look. Oranje is totaal niet mijn kleur, maar voor Koningsdag maak ik graag een uitzondering.

Wat ik zelf heb gedaan op Koningsdag zie je op de volgende foto's.

Spookdorp Doel

doel wandeling

Geen vrijmarkt voor ons op Koningsdag, nee, wij brachten een bezoek aan het spookdorp Doel in België! Oké, je moet ervan houden om zo'n beetje creepy ogend spookdorpje te bezoeken. Ik vond het geweldig! Heel bizar om rond te lopen in een uitgestorven dorpje waar alles dicht getimmerd of half afgebroken is.....

doel bushalte

Wachtend op de bus, helaas kwam deze maar niet.....;-)

doel

Zoals je kunt zien brengt de Dazzling Beauty mobiel ons overal naartoe, zelfs naar het uhmmm gesticht ;-).

Brits Monument

doel monument

Het was alweer een tijdje terug dat we op zoek zijn geweest naar een geocache, dus waarom niet even een paar schatten in België zoeken? Na de cache in Doel te hebben gevonden bleek er ook één zo'n 2 km verderop te liggen en wel bij dit Britse Monument. In the middle of nowhere tussen de kerncentrale en de Schelde in met uitzicht op het haven gebied stond dit monument wat voor een prachtig uitzicht zorgde.

Fort Liefkenshoek

liefkenshoek

Omdat we de gehele dag toch al op site seeing waren brachten we op de terugweg naar huis nog even een bezoek aan Fort Liefkenshoek. Met een korte (gratis) tour was dit een mooie bezienswaardigheid om het dagje in België af te sluiten.

liefkenshoek fort

liefkenshoek bunkers

Food

eten

Met als doel Doel was dit een bijzonder leuk en gevarieerde dag. Als afsluiter nog even een hapje gegeten bij een wegrestaurant. Tja, een food pic moest toch ook nog even in deze diary.

Werk

Foto's van mijn kappers- en visagie werk maak ik nooit of laat ik niet zien i.v.m. de privacy van klanten. Wel kan ik vertellen dat het bruidsseizoen weer van start is gegaan en dat ik de eerste bruid alweer mooi heb mogen maken. Ook de eerste proefsessies zijn in volle gang. Een hele drukke, maar super leuke tijd!

En verder...

Verder ben ik in het plaatsje Doel zeer geïnspireerd geraakt en ben ik begonnen aan het schrijven van een tweede boek! Oké, het eerste boek is nog lang niet af. Maar hé, ik heb gewoon een writers flow en met Westlife op de playlist gaat het schrijven als een speer!
Oh ja, ik heb Westlife weer opnieuw ontdekt, vroeger was ik een groot fan ;-) I Know, I'm Weird, but hey whatever. Live the Life you Love!! Dus dat doen we dan ook maar ;-).

Hoe was jouw maand April?

Be Dazzled!!

1 Reactie

  • Reactielink Sanne donderdag, 05 mei 2016 21:46 Geplaatst door Sanne

    De foto's van de bloemen in de bollenstreek vind ik prachtig. Dit vind je niet zo bij ons in België. Ik moet ook bekennen dat ik nog nooit ben geweest naar het spookdorp. Ik heb genoten van je artikel en de leuke foto's.

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •