zaterdag, 02 april 2016

My Dazzling Life - Diary Maart 2016

Geschreven door 
Diary Maart 2016! Diary Maart 2016!

Elke maand neem ik je mee in een nieuwe versie van My Dazzling Life! Maandelijks neem ik je mee en geef je een kijkje in mijn leven. Van wat ik heb gedaan, waar ik ben geweest en wat me zoal bezighoudt. En wie weet kun je daar voor jezelf wat inspiratie uithalen! Live the Life you Love!!

In dit artikel vind je My Dazzling Life Maart 2016! Maart was een maand met wat uiteenlopende dingen zoals evenementen, sneeuw en een writersflow. Ook deze maand heb ik weer wat fotomomenten kunnen schieten. Nieuwsgierig wat Maart mij bract? Kijk dan mee!

Verjaardagscadeau opeten

diary maart 1

Nog voor mijn verjaardag nam mijn moeder me mee voor een ontbijtje in de Watertuin in Naaldwijk. Lekkerrrr!

diary maart 2

Sneeuw

Maart roert zijn staart is toch het gezegde? Eindelijk kwamen mijn winterbanden van pas en heb er een paar uurtjes profijt van gehad, want daarna was de sneeuw alweer verdwenen ;-). Hier in het westen van het land (aan de kust) hebben we gelukkig óf jammer genoeg (het is maar net hoe je het bekijkt) niet zo'n last van de sneeuw.

Diary maart 3

Mooi contrast, sneeuw en bamboe.

Persevent DIVA

Deze maand stond er weer een super leuk persevent op de agenda. In de haarstudio van John Beerens leerde ik alle inn's & out's van de DIVA hairstylingtools. Het gehele artikel van dit event kun je HIER bekijken.

DIVA event 2

Geocaching

Om niet op alle vrije druilerige dagen van Maart binnen te blijven zitten hebben we een dagje in de omgeving van het Westland gegeocached. Was alweer een tijdje geleden dat we gezocht hebben naar een schat ;-). Op deze zondag was het best fris, maar toch wel lekker om een poosje buiten te zijn geweest. Naast dat je je soms een ongeluk kan zoeken naar een cache, kom je ook op plekjes waarvan je het bestaan niet eens wist en dat terwijl je er zo dichtbij woont.

diary maart 4

Wie herkent deze plek? Hint: vanaf de A4 rij je hier het Westland in.

diary maart 5

Even uitrusten op dit bankje met "mooi" uitzicht...... Ik snap hem niet ;-)

Flappie

Ja, ook konijn Flappie komt weer voor in deze diary. Deze maand had hij er nogal een handje van om zijn hok flink te verbouwen. En maar onschuldig blijven kijken dat ie geen idee had wie er zo'n zooitje van zijn hok maakte iedere keer ;-).

diary maart 6

De laatste dag van deze maand moesten we ook nog een bezoekje brengen aan de dierenarts. Meneer Flap vond het nodig om niet te eten en dat is nu net iets wat gevaarlijk kan worden voor konijntjes. Met de nodige medicijnen en dwangvoeding (vind Flap niet zo leuk) is hij nu weer de oude en huppelt weer vrolijk rond!

Pasen

Het enige wat ik dit jaar aan Pasen heb gedaan is smullen van deze opgespoten paaskoekjes. Geen eieren zoeken of aanschuiven bij de paasbrunch, nee, eerste paasdag stond Dutch Comic Con op het programma!

diary maart pasen

Dutch Comic Con

Eerste paasdag ben ik naar de tweede editie van Dutch Comic Con in Utrecht geweest en heb heel wat nieuwe vriendjes ontmoet ;-).

cosplay 2

cosplay 3

Ook waande ik me in hogere sferen...

outcast dcc 2

Het gehele verslag van Dutch Comic Con kun je HIER lezen.

Blog

In de maand Maart stond er weer een leuke winactie op Dazzling Beauty en ik kan je alvast verklappen dat er deze maand ook weer een nieuwe in de planning staat. Deze maand maakte ik een kleurrijke paas make-up look en schreef er op los in de categorieën haar, make-up, reizen en lifestyle.

Ook schreef ik mijn meest persoonlijke blogpost ooit, namelijk over mijn slikproblemen. Toen deze online kwam moest ik wel even een paar keer slikken ;-), maar kreeg er hele mooie reacties op. Hopelijk kan ik met dit artikel ook andere mensen helpen die hiermee te maken hebben.

O ja, die schrijversflow waar ik het hier en op twitter over had, die heeft uiteraard met mijn blog te maken. Maar ook met mijn boek!! Lekker bezig dus. Wanneer het boek af is, geen idee, maar er zit in ieder geval weer wat vaart in :-).

Hoe was jouw maand Maart?

Be Dazzled!!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •