woensdag, 08 juni 2016

My Dazzling Life - Diary Mei 2016

Geschreven door 
My Dazzling Life - Mei '16! My Dazzling Life - Mei '16!

Elke maand neem ik je mee in een nieuwe versie van My Dazzling Life! Maandelijks neem ik je mee en geef je een kijkje in mijn leven. Van wat ik heb gedaan, waar ik ben geweest en wat me zoal bezighoudt. En wie weet kun je daar voor jezelf wat inspiratie uithalen! Live the Life you Love!!

In dit artikel vind je My Dazzling Life Mei 2016! Mei was de maand van hoofdpijn frustraties, dagjes weg, huis dingen doen, nieuwe vakantieplannen én van nieuwe ideeën en veranderingen op de blog! Nieuwsgierig wat Mei mij bracht? Kijk en lees dan mee!

Tennissen

tennis

Ieder jaar doe ik samen met mijn teamgenootjes mee aan de tennis voorjaarscompetitie. 7 zondagen spelen we uit of thuis tegen een andere vereniging. Omdat we vorig jaar kampioen zijn geworden, mochten we dit jaar een klasse hoger spelen! Helaas gaan we dit jaar weer degraderen, omdat we heel weinig wedstrijden hebben kunnen winnen. Jammer, want iedere wedstrijd ging gelijk op, maar we wonnen net niet. Een beetje een vertekend beeld dus ;-).

De Zandmotor in Monster

zandmotor

Hoewel ik vrij dichtbij de zandmotor in Monster woon, was ik er nog nooit geweest. Shame on me ;-)! Misschien vind je het gek, maar ik ga echt bijna nooit naar het strand, terwijl het 10 minuten rijden met de auto is. Toch vind ik een strandwandeling wel heel erg fijn en omdat hier een geocache verstopt ligt brachten we eindelijk eens een bezoek aan de zandmotor.

strand schelpen

Bbq

bbq

Ook was Mei de maand van het eerste barbecue weer! Lekkerrrrr!!

Back to the '90s party

feestje

Super feestje gehad samen met een vriendin in Ahoy tijdens de back to the '90s party! Alle bekende nummers kwamen voorbij met verschillende optredens zoals DJ Paul Elstak, de Party Animals en Twenty 4 Seven. Keihard gedanst en meegezongen én een hele week bijkomen. Ik ben het uitgaan tot laat in de vroege ochtend dus niet meer gewend...

Huis dingen doen

Omdat de maand Mei een aantal mooie dagen had, was het de hoogste tijd om de buitenboel eens een keer af te verven. Een klusje dat al een paar jaar was uitgesteld is nu eindelijk af.
Daarnaast zijn we ook gelijk begonnen om de achtertuin mooi te maken en heb ik alvast wat inspiratie opgedaan in verschillende tuincentra.

Dagje schatten zoeken in Katwijk

de berkheide

Tweede Pinksterdag was het weer niet zo heel mooi, maar perfect om een dagje te gaan geocachen. We zochten een trail uit in Katwijk in het duingebied Berkerheide. Het leuke van geocaching is dat je op plaatsen komt waar je normaal misschien niet zo snel naartoe gaat. Dit is een heel mooi gebied en hebben hier dan ook 5 uurtjes rondgewandeld en caches gezocht!

de berkheide katwijk

Hoofdpijnfrustraties

Sinds vorig jaar augustus heb ik besloten om voor eeuwig en altijd van mijn dagelijkse hoofdpijn af te komen. Nu driekwart jaar verder ben ik nog geen ene meter opgeschoten. Artsen luisteren niet en weten het gewoonweg niet. Heel frustrerend...

Nieuwe reisplannen

Ook hebben we in Mei vliegtickets geboekt voor ons volgende reis avontuur! De voorpret is begonnen. In dit artikel vertel ik je er wat meer over.

Nieuwe plannen en ideeën

Sinds ik vanaf oktober '15 een hele vernieuwde website heb gekregen ben ik ook actiever met mijn blog bezig. Ook komen er steeds meer plannen en ideeën bij, waar mijn hoofd soms van overloopt ;-), maar wat ik ontzettend leuk vind. Ik zie mijn blog groeien en ben daar heel erg trots op! Nu vond ik het de hoogste tijd worden om mijn reisblog los te gaan koppelen van mijn beauty blog. Elke categorie op de blog had al een eigen naam, maar valt nog steeds allemaal onder de naam van Dazzling Beauty. Om te beginnen heeft mijn reisblog Dazzling Travels 2 eigen social media kanalen gekregen. Op Dazzling Travels Instagram plaats ik dagelijks mijn mooiste en leukste reisfoto's ter inspiratie en op Dazzling Travels Facebook worden alle reis updates geplaatst. Dus ben je net als ik ook gek op reizen en alles wat daar mee te maken heeft? Volg Dazzling Travels dan op deze kanalen.

De gebruikelijke Dazzling Beauty kanalen zijn ook nog steeds actief, dus ik ben overal te volgen :-)!

Hoe was jouw maand Mei?

Be Dazzled!!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •