zondag, 01 oktober 2017

My Dazzling Life | Diary September '17

Geschreven door 
My Dazzling Life - September '17! My Dazzling Life - September '17!

Elke maand vind je een nieuwe versie van My Dazzling Life! Maandelijks neem ik je mee en geef ik je een kijkje in mijn leven. Van wat ik heb gedaan, waar ik ben geweest en wat me zoal bezighoudt. En wie weet kun je daar voor jezelf wat inspiratie uithalen! Live the Life you Love!!

In dit artikel vind je My Dazzling Life September 2017! In de maand September was ik een weekje vrij, deed wat in het interieur en verder... Ben je nieuwsgierig hoe mijn maand September was, kijk en lees dan gauw mee!

September 2017 | Diary

Jeetje, wat vliegen de maanden voorbij! Vind je ook niet? Voor mijn gevoel duurde deze maand maar een week ofzo, maar nu ik terugdenk wat ik in september allemaal heb gedaan is het ook wel weer een hele hoop :-). Deze maand had ik iets minder feestjes dan in augustus. Gelukkig maar, want ik moet nog steeds bijkomen geloof ik of zijn het de herfst blues? En kan ik al iets meer vertellen over mijn secret projects? Je leest het hieronder ;-)

weiland bos

Hondentraining

Samen met Dobby ga ik iedere week trouw naar de hondentraining. We doen de behendigheidstraining. Een behendigheidstraining is meer een soort sport en spel samen met je hond d.m.v. een parcour. Het parcour wordt iedere 6 weken weer veranderd (na het examen) zodat de hond iedere keer weer nieuwe dingen leert. Zo'n parcour bestaat uit verschillende objecten zoals bijvoorbeeld hekjes, een brug, tunnels, de wipwap en ga zo maar door. Op comando begeleid je de hond om het gehele parcour te doorlopen. Op deze manier leer je de hond spelenderwijs een stukje gehoorzaamheid. Het is super leuk om te doen en het is nog leuker om te zien dat Dobby het geweldig vindt. Vooraf eerst een kwartiertje spelen met de andere honden om vervolgens met mij samen het parcour een paar keer te doen. Deze maand was er weer een examen (het gaat nergens om hoor) en we klimmen steeds wat hoger op de lijst. We zijn 6e geworden (van de 8) ;-). Helaas heb ik hier nooit echt een goede foto van, maar misschien maak ik een keer een compilatie in bewegend beeld!

Vakantie?

Je zou het vakantie kunnen noemen, omdat ik het een weekje vrij noem. Maar eigenlijk heb ik me een slag in de rondte gewerkt. Ik was inderdaad een week vrij van het kappersvak, maar dat betekend niet dat ik deze week heb stilgezeten.

Wat betreft op vakantie gaan? Onze volgende reis staat gepland naar de USA! De voorpret is begonnen!

Een kloddertje groen hier en een kloddertje groen daar...

Ik vond het namelijk de hoogste tijd om 2 muren in de woonkamer voor de 4e keer te gaan verven. En dat in 5 jaar tijd... Nou gelukkig ben ik nu eindelijk tevreden met de kleur die er nu op zit. De muren waren groen en nu zijn ze... uhm... groen! Yep, dat is denk ik de perfectionist in me. En deze perfectionist hier vond de kleur van de plinten en van 2 deuren ook niet zo mooi meer, dus deze heb ik ook gelijk maar even onder handen genomen ;-). Is het nu af? Nee, bij lange na niet. Als je eenmaal begint, dan is het einde meestal ver te zoeken. Zo ook hier in huis, want zo vind ik dat de trappen ook toe zijn aan een andere look en de overige deuren en... Maar voor nu ben ik even tevreden. Ik was er wel weer klaar mee na 3 volle dagen verven.

verven

Level 7

Daarnaast heb ik de cursus/training van Level 7 van Margriet Spijksma afgerond. Een training van 7 maanden die me veel eye-openers heeft gegeven op allerlei vlak. Ik ga hier later wat meer over vertellen, want óók dit was al een onderdeel van mijn secret projects ;-).

Dobby had ook een weekje vrij

Dobby vond het in ieder geval heerlijk dat er iemand iedere dag gewoon thuis was. Zo zijn we lekker veel gaan wandelen zoals onder andere in de duinen bij Monster.

dobby in monster

Feestje!

Het enigste feestje deze maand was de verjaardag van mijn vader dat in combinatie met mijn ouders trouwdag werd gevierd. Gewoon alleen met het gezin (wat bij ons tegenwoordig flink is uitgebreidt met 17 personen) en de honden. Dobby is sinds een paar maanden niet meer de enige hond in de familie, mijn broer en zus hebben beide ook een hond. Nou probeer maar eens 3 spelende honden op de foto te krijgen. Dat is dus niet gelukt zoals je hieronder (niet) kunt zien.

Ben ik in een hele foute thriller terecht gekomen?

Ik ben gek op enge films waarbij iemand verdwaalt is in het bos of in een lege parkeerplaats loopt enzovoorts. Je weet denk ik wel over wat voor soort films ik het hier heb. Sinds kort is er bij ons in de buurt een Dirk supermarkt bijgekomen. Deze supermarkt zit in het oude pand van de V & D, in het overdekte winkelcentrum. Wat super handig is, is dat deze ook 's avonds geopend is. Als alle andere winkels gesloten zijn kun je nog wel de parkeergarage gebruiken om naar de Dirk te gaan. Om een lang verhaal kort te maken... Ik was de enige die in de parkeergarage stond!! Het zag er toch een beetje creepy uit zo'n lege stille parkeergarage. Misschien stond er wel iemand achter zo'n pilaar... ;-))

parkeergarage

Het Staelduinse Bos

De laatste zondag van september was een mooie zonnige dag, dus we besloten om een boswandeling te maken.

staelduinse bos

Ook om met Dobby in het bos te oefenen met loslopen. Dat loslopen gaat wel goed, alleen het luisteren is af en toe een beetje een dingetje. Je moet het eigenlijk zo zien; als Dobby losloopt dan vindt hij het heerlijk om keihard te gaan rennen. Het lijkt alsof zijn verstand op nul gaat waardoor hij als een kip zonder kop op ontdekking gaat. Dat is natuurlijk leuk, maar het zou nog leuker zijn als hij ook terugkomt als je hem roept ;-) Maar gelukkig gaat het steeds beter en kon hij lekker even losgaan in het bos! Wees gerust, hij mag echt wel vaak loslopen, maar dan vooral in omheinde gebieden.

dobby in het bos

Jarige Job (Dobby)

In zijn paspoort staat dat Dobby op 27 september jarig is, dus die datum houden we maar gewoon aan. Het is een schatting, omdat Dobby op straat is geboren. Uiteraard hebben we dit gevierd met een lekker bot ;-).

dobby bos

Dat was mijn maand september alweer. En wat mijn betreft mijn secret projects, daar ben ik op dit moment heel erg veel mee bezig. Waarschijnlijk zal ik daar verderop in oktober wat meer over gaan delen. Nog even geduld dus :-).

paddestoel

Voor nu gaan we heerlijk de Herfst tegemoet. Ik hou wel van de Herfst. Jij ook? Ik heb in ieder geval een heleboel inspirerende artikelen voor je in petto de komende maand. Herfst gerelateerd, maar natuurlijk ook in Halloween sferen!! Stay Tuned!!

Hoe was jouw maand september?

Be Dazzled!!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •