donderdag, 03 augustus 2017

My Dazzling Life | Diary Juli 2017

Geschreven door 
My Dazzling Life - Juli '17! My Dazzling Life - Juli '17!

Elke maand vind je een nieuwe versie van My Dazzling Life! Maandelijks neem ik je mee en geef ik je een kijkje in mijn leven. Van wat ik heb gedaan, waar ik ben geweest en wat me zoal bezighoudt. En wie weet kun je daar voor jezelf wat inspiratie uithalen! Live the Life you Love!!

In dit artikel vind je My Dazzling Life Juli 2017! In de diary van de maand Juli staat vooral Dobby centraal en laat ik zijn struggles zien met het gordijn en nog meer Dobby spam, ook had ik deze maand zelf wat struggles, heb ik samen met een vriendin dansjes gedaan in Tilburg en hing de toerist uit in Den Haag. Ben je nieuwsgierig hoe mijn maand Juli was, kijk en lees dan gauw mee!

Juli 2017 | Diary

Waar de maand Juni eindigde in een evenwichtsstoornis, had ik in Juli hier ook weer mee te maken en dat nog wel in mijn vakantieweek! Gelukkig waren er ook een aantal hele leuke dingen in Juli.

Dobby en het gordijn

Laat ik eerst even de situatie in huis uitleggen. In de woonkamer staat de mand van Dobby naast het gordijn. In principe hangt het gordijn gewoon keurig netjes achter zijn mand totdat hij besluit om zijn kop eronder te steken en rondjes gaat draaien voordat hij gaat liggen...

dobby 1

dobby 2

dobby 3

Back to the 90's party

Met een vriendin ben ik naar de Back to the 90's party in Tilburg geweest. Heerlijk ouderwets stampen op DJ Paul Elstak, The 2 Brothers On The 4th Floor, Mental Thea en meer! Heerlijk!!!! Als je hier ook van houdt, dan is dit zeker een aanrader!!

back to the 90s

Heerlijk weertje meneertje

De maand Juli had toch wel een aantal hele mooie zomerse dagen. Ook Dobby vindt het heerlijk om in de zon te liggen en dan vooral op onze loungebank en zodra het te warm wordt zoekt hij verkoeling tussen de planten ;-).

dobby 5

dobby 6

Pech met de auto

Ik ben heel blij met mijn Kia Picanto totdat er iets aan mankeert... Er ging een rood lampje branden tijdens een drukke werkdag. Omdat ik van hot naar her moet rijden met een strakke planning is het zo niet handig als er een lampje rood gaat branden. De garage vertelde me dat ik absoluut niet verder mocht rijden en kwamen ze gelukkig snel kijken wat het probleem was. De koelvloeistof. Toch was het noodzakelijk om naar de garage te gaan en dus reed ik achter de monteur aan. Een ritje die gemiddeld 10 minuten duurt, daar deden we dus een half uur over omdat het lampje iedere keer weer ging branden. En daar sta je dan weer langs de weg met je motorkap open zodat alles kan afkoelen...
Bij de garage aangekomen bleek er geen vervangend vervoer beschikbaar te zijn. GRRRRRR!!!! De enigste optie was de oude gare servicebus. Ik moest wat, dus heb ik mijn werkspullen overgeladen naar de bus... Je had de gezichten moeten zien toen ik met die bus bij mijn klanten aankwam...

auto

Al met al was het probleem dezelfde dag nog verholpen en kon ik mijn eigen auto weer ophalen.

Toerist uithangen in Den Haag

Deze zomer werden o.a. de Koninklijke Stallen in Den Haag opengesteld voor het publiek. Dat leek me weleens een keer leuk om te bezoeken, dus kocht ik entreekaartjes. Op Dazzling Travels verscheen hier al eerder een uitgebreid artikel over, dus neem gerust een kijkje op De Koninklijke Stallen.

den haag 2

Verder hebben we de rest van de middag rondgedwaald door de stad en hingen een beetje de toerist uit. Met regelmaat kom ik in Den Haag, maar bekeek de stad nu eens van de toeristische kant. Heb je deze Day In The Life Vlog al gezien?

den haag 1

den haag 4

den haag 3

Weer een evenwichtsstoornis...

Na het middagje in Den Haag begon de ellende weer... Ik bekeek de wereld vanuit een draaimolen. Gelukkig was ik deze week vrij, dus hoefde ik geen werkafspraken te verzetten, maar leuk is anders tijdens je vakantie. De volgende dag ben ik gelijk naar de huisarts gegaan en die ontdekte een prop in mijn oor. Dat zou de oorzaak kunnen zijn, dus een paar dagen later heb ik mijn oor uit laten spuiten. Nu maar hopen dat het probleem is opgelost...

Rennen en graven

Bij ons in de buurt is er een heel fijn losloop gebied voor honden waar we regelmatig met Dobby naartoe gaan zodat hij eens even lekker kan uitrazen!

dobby 4

Me time!

Aan het einde van de maand werd het wel weer eens tijd voor wat me time, dus probeerde ik gelijk één van mijn nieuwe Lush maskers uit, die overigens heel fijn is!

lush

Wat ik verder nog wel leuk vind om te melden is dat dit mijn 1000e artikel is!! Wooooowwww!!!

Daarnaast ben ik iets actiever geworden op mijn YouTube kanaal, dus als je het leuk vindt abonneer je dan geheel gratis op Dazzling Beauty!

Hoe was jouw maand Juli?

Be Dazzled!!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •