woensdag, 04 januari 2017

My Dazzling Life | Diary December 2016

Geschreven door 
My Dazzling Life - December '16! My Dazzling Life - December '16!

Elke maand neem ik je mee in een nieuwe versie van My Dazzling Life! Maandelijks neem ik je mee en geef je een kijkje in mijn leven. Van wat ik heb gedaan, waar ik ben geweest en wat me zoal bezighoudt. En wie weet kun je daar voor jezelf wat inspiratie uithalen! Live the Life you Love!!

In dit artikel vind je My Dazzling Life December 2016! December was de maand van feestjes en kerstdruktes. Nieuwsgierig wat December mij bracht? Kijk en lees dan mee!

December is de maand van Sinterklaas en Kerst wat betekend dat de december maand in het kappersvak de drukste tijd van het jaar is. Iedereen wil zijn of haar haar weer netjes in model hebben zitten om op en top aan het kerstdiner te verschijnen. In december heb ik meer dagen gewerkt en daarnaast ook nog geprobeerd om mijn blog goed bij te houden. Van tevoren had ik een mooie blogplanning gemaakt waarvan de meeste artikelen online zijn gekomen. Het is dus niet helemaal gelukt hoe ik het graag wilde, maar ik ben tevreden :-).

Deze diary bevat een heleboel foto's (ik ben dit keer niet vergeten om overal een foto van te maken ;-)), dus vooral foto's kijken en iets minder tekst. Laten we beginnen met het Sinterklaas feest.

Sinterklaas

Dit jaar vierden we Sinterklaas met surprises! Ik ben een groot fan van surprises maken, dus dit was een extra mooi Sinterklaas feestje. In totaal waren er 11 surprises gemaakt en iedereen had flink zijn best gedaan! Zelfs kreeg ik een nieuw hondenhok voor Dobby :-).

Sint 1
Sint 2

Hema Event

Dit jaar was ik uitgenodigd om het Hema kerst event bij te wonen. In mijn planning zou hier een apart artikel/verslag over verschijnen, maar dat is helaas door de druktes niet meer op tijd gelukt. Om toch nog een impressie te geven hoe dit event was, heb ik hieronder een aantal foto's gezet.

Hema Event 1
Hema Event 2
Hema Event 3
Hema Event 4
Hema Event 5
Hema Event 6
Hema Event 7
Hema Event 8

Het Hema kerst event was heel gezellig. Er waren verschillende workshops die je kon volgen. Helaas heb ik maar 1 onderdeel kunnen doen vanwege de lange wachtrij. Ik ging voor een gepersonaliseerde houten snijplank. Helaas waren er niet genoeg planken, dus werd het een schriftje. Ook leuk ;-). Verder heb ik weer veel nieuwe mede bloggers in het echt ontmoet, dus de middag was zeker geslaagd!

Blog

Zoals ik al eerder vertelde zijn niet alle artikelen die ik in gedachte deze maand had online gekomen, maar uiteindelijk ben ik zeer tevreden over wat wel is gelukt. December stond vooral in het teken van de feestdagen. Zo maakte ik o.a. een kerst make-up tutorial, een crazy Christmas hair look, een kerstballen DIY én een party look voor Oud & Nieuw.

Blog 1
Blog 2
Blog 3
Blog 4

December Shoppen in Den Haag

Persoonlijk vind ik de december maand altijd de leukste maand om te shoppen. Op een middag ben ik naar Den Haag gegaan om lekker even rond te neuzen in verschillende winkels. Ik kocht wat kerstcadeautjes, scoorde een foute kerstoutfit bij de Primark en bracht een bezoekje aan de nieuwe Lush winkel. In deze shoplog kun je mijn aankoopjes bekijken!

Den Haag 2
Den Haag 1

Kerst

De laatste 2 weken voor de kerst moest ik echt knallen met het kappersvak, vele haren geknipt, gekleurd, geföhnd, opgestoken en extensions gezet. Als ik eraan terugdenk....pffff. Ik ben altijd blij als het dan eenmaal kerst is ;-). Kerst vierde we vrij rustig dit jaar met 2x een kerstontbijt en 1e kerstdag gezellig met z'n tweetjes gourmetten. Ook lagen er nog wat leuke pakjes onder de boom die uitgepakt mochten worden :-). Op 2e kerstdag hebben we heerlijk uitgewaaid op het strand en Dobby mocht natuurlijk ook mee!

Kerst 1
Kerst 2
Kerst 3
Kerst 4
Strand 1
Strand 2

Na de kerst werd ik ziek. Het griepvirus en alle andere virussen die er heersen hebben me toch te pakken gekregen... Jammer om ziek te zijn terwijl je 2 weken vrij gepland had. De week tussen kerst en Oud & Nieuw heb ik dus vrij weinig uitgevoerd. Oudejaarsavond hebben we gezellig met een paar buren/vrienden gevierd. Het vuurwerkspektakel wat na twaalven plaatsvond, dát ga ik je in de volgende diary laten zien :-).

Hoe was jouw maand december?

Be Dazzled!!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •