donderdag, 02 februari 2017

My Dazzling Life | Diary Januari 2017

Geschreven door 
My Dazzling Life | Januari '17! My Dazzling Life | Januari '17!

Elke maand neem ik je mee in een nieuwe versie van My Dazzling Life! Maandelijks neem ik je mee en geef je een kijkje in mijn leven. Van wat ik heb gedaan, waar ik ben geweest en wat me zoal bezighoudt. En wie weet kun je daar voor jezelf wat inspiratie uithalen! Live the Life you Love!!

In dit artikel vind je My Dazzling Life Januari 2017! Januari was de eerste maand van alweer een nieuw jaar, bijkomen van alle december druktes, een bezoekje aan het ziekenhuis, een nieuwe reis plannen en gewoon weer aan het werk. Nieuwsgierig wat Januari mij bracht? Kijk en lees dan mee!

Januari 2017 | Diary

Heeft het griepvirus mij te pakken gehad deze maand? Ja en nee. Nou ja, ik ben niet echt heel erg ziek geweest, maar voelde me ook niet top. Het was in januari een beetje aankwakkelen voor mij. Gelukkig was ik de eerste week van januari nog lekker een weekje vrij, even bijkomen van alle december druktes. Ik begon mijn eerste bullet journal, de keuken kreeg een grote schoonmaakbeurt en we zijn een dagje naar Amsterdam geweest.

Laten we beginnen bij het begin!

Oud & Nieuw

Een nieuw jaar, een nieuwe start. Oud & Nieuw geeft mij altijd wel het gevoel voor een nieuwe frisse start. Een nieuwe start waarmee? Tja, gewoon, we beginnen weer fris aan een nieuw jaar ;-). Aan voornemens doe ik niet meer, doelen, dat is meer mijn ding!

oud en nieuw

Bullet Journal

Voor het nieuwe jaar besloot ik om een bullet journal te starten. Eén notitieboek waar alles in staat zoals mijn doelen, agenda, to do lijstjes, wensen lijstjes, bucket list enzovoorts, enzovoorts. Deze maand schreef ik twee artikelen hierover namelijk: Wat is een bullet journal? en Hoe maak je een bullet journal?

bujo 1

Een middagje in Amsterdam

Graag wilde ik de foodhallen en de negen straatjes in Amsterdam eens bezoeken, dus zo gezegd zo gedaan :-). Heerlijk even rondstruinen door de gezellige straatjes in Amsterdam en als afsluiter een hapje eten in de foodhallen.

9 straatjes grachten

Naar het strand met Dobby

Januari kende best wel veel mooie dagen wat ons de gelegenheid gaf om een paar heerlijke strandwandelingen met Dobby te maken!

strand

De vakantiebeurs en nieuwe reisplannen

Vanwege onze nieuwe reisplannen besloten we een bezoek aan de vakantiebeurs te brengen. We hebben heel wat inspiratie op kunnen doen voor onze eerstvolgende reis bestemming, Iran. Ik hoor je denken, Iran? Zeker na een bezoek aan de vakantiebeurs was ook ik om! We gaan naar Iran op vakantie! Verder hebben we heel veel ideeën opgedaan voor toekomstige reizen :-). Lees hier mijn verslagje over de vakantiebeurs.

reisinspiratie vakantiebeurs

Eten in het ziekenhuis

Januari was ook de maand dat mijn vader aan een nieuwe heup werd geholpen. Na op ziekenbezoek te zijn geweest besloten we maar gelijk om in het ziekenhuis wat te eten. Het was eerlijk gezegd een hele lekkere maal. En dat voor een ziekenhuis...

eten

Werken in het kappersvak

In de tweede week van januari begon het werkende leven weer. De eerste kerstkapsels waren weer uit model, dus moest er weer geknipt en gekleurd worden! Eigenlijk maak ik zelden foto's van mijn kapperswerk, maar deze mooie rode haarkleur wilde ik toch even laten zien!

haarkleur

Hoe gaat het met de hoofdpijn?

Zoals je in dit hoofdpijn artikel hebt kunnen lezen kwam ik in de medische wereld geen steek verder. Ik moest er maar me leren leven. Tja, dat doe ik al jaren en ik ben het nu toch echt zat! Op dit moment ben ik nog steeds druk bezig met het verbannen van mijn hoofdpijn en ik moet zeggen dat er een lichtpuntje in begint te komen. Ik ben in behandeling bij twee verschillende therapeuten die met elkaar samenwerken. Het is hardnekkig, maar ik begin nu steeds meer te begrijpen waar het voor een groot deel vandaan komt. Hoofdpijn is en blijft een vage klacht waar weinig over bekend is, maar gelukkig ben ik nu onder behandeling van twee zeer gespecialiseerde therapeuten!

Verder ben ik lekker bezig met mijn blog en maak ik nieuwe plannen van wat ik dit jaar allemaal wil gaan doen en bereiken. Hieronder de top 3 best gelezen blog artikelen van januari:

Hoe was jouw maand januari?

Be Dazzled!!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •