donderdag, 03 september 2015

MY Dazzling Life - Diary Juli/Augustus 2015

Geschreven door 
Concert 15 jaar Di-rect Concert 15 jaar Di-rect

Elke maand neem ik je mee in een nieuwe versie van My Dazzling Life! Ik maak een selectie van de leukste, tofste en mooiste dingen die ik heb gedaan, gezien of waar ik ben geweest. En wie weet kun je daar voor jezelf wat inspiratie uithalen! Live the Life you Love!!

In dit artikel vind je My Dazzling Life van Juli en Augustus. Ook in deze My Dazzling Life heb ik 2 maanden samengevoegd. Waarom? Dat heeft alles te maken met de nieuwe website, een operatie en druktes. Kijk je mee?

My Dazzling Life Juli-Augustus 2015

Sneak Peek

Sneakpeek.jpg1

I worked my ass off! Hahaha, ja het is echt waar. Elk uurtje vrije tijd zat ik achter de laptop om alle artikelen die op de oude website stonden te verbeteren en mooier te maken zodat alles één geheel zou worden. Grappig om te zien hoe ik gegroeid ben in het bloggen ;-). Alles wordt overgezet, dus ook de minder briljante blogposts. Hier komen mijn skills als perfectionist goed van pas of niet.... Op de foto hierboven zie je alvast een klein voorproefje van de nieuwe site.

Bloedheet

Bloedheet1

Hoewel het de afgelopen tijd veel regent vind ik dat we toch ook wel veel mooie en vooral warme dagen hebben gehad. Ook met 30+ graden moesten er haren mooi gemaakt worden. Auto in auto uit is wel een beetje killing met deze temperaturen. Maar....we mogen niet klagen!

Dagje Delft

Delft1

Ondanks dat ik veel met de website bezig ben geweest deze 2 maanden heb ik ook nog een paar uitjes gemaakt. Met een vriendin zijn we gezellig een dagje in Delft gaan geocachen. Ondanks dat Delft voor mij vrij dichtbij is, kom ik hier toch niet zo heel vaak. Leuk om gewoon weer eens door dit stadje te wandelen.

Lunch Delft1

Een lekkere lunch hoort natuurlijk ook bij een dagje uit!

Drievliet

Drievliet.jpg1

Met ons neefje zijn we een dagje naar Drievliet geweest. Dit hadden we een tijdje terug als cadeau gegeven en het moest er nu maar eens van komen. Gelukkig was het perfect weer voor een dagje attracties.

Drievliet2.jpg1

Uiteraard zijn we overal in geweest. Drievliet is trouwens echt een aanrader, geen lange wachtrijen en alles is dichtbij elkaar.

Spatader operatie

spataderbeen.jpg1

Een minder leuke bezigheid van deze Diary was de operatie aan mijn spataders. Hier heb ik al jaren last van, het wordt ook voor een groot deel veroorzaakt door mijn staande beroep. Omdat ik de laatste maanden iedere dag met een zeer been zat moest er echt iets aan gebeuren. Helaas liep de genezing niet heel erg voorspoedig, dus met het warme weer mocht ik fijn deze steunkous (van voet tot lies) dragen.

Superman Flappie

Supermanflappie1

Heerlijk om te zien hoe Flappie er af en toe bij zit/ligt. Hier een superman pose :-).

Feestjes

Bradelier.jpg1

In de Zomervakantie worden er overal feestweken georganiseerd. Zo ook hier in het Westland. Dit jaar ben ik wat minder actief naar de feestweken geweest. Op vrijdagmiddag naar de Bradelier in De Lier is een traditie geworden, dus deze heb ik niet overgeslagen! Heerlijk ouderwets stampen in de hardcore tent!

uit eten.jpg1

Ook gaan we met vriendinnen altijd gezellig uiteten tijdens de Naaldwijkse feestweek om vervolgens een drankje te doen buiten op de verschillende feestpleinen, oude bekende tegenkomen en een praatje pot hier en daar om vervolgens weer veel te laat naar huis te gaan terwijl de volgende ochtend de wekker zich alweer vroeg laat horen.....Maar het is altijd gezellig!

Naaldwijkse feestweek.jpg1

Walibi

Walibi.jpg1

Deze Zomer heb ik mijn dosis adrenaline wel weer gehad met al die achtbanen en dronken makende attracties. Ik ben gezellig samen met mijn zus en haar twee jongens naar Walibi geweest, omdat ik natuurlijk overal in ga..... Uiteraard ben ik overal in geweest, op één attractie na dan ;-). Vroeger kon een attractie niet gek genoeg zijn, maar ik moet bekennen dat ik nu toch wel een paar keer met zweethandjes een achtbaan ben ingestapt.

Dagje Walibi.jpg1

Di-rect

15jaarDi rect.jpg1

Dit jaar bestaat de Haagse band Di-rect 15 jaar. Tijd voor een feestje dus! Toen ik van dit Di-rect concert/festival hoorde heb ik gelijk twee kaarten gekocht. Normaal gesproken ga ik altijd samen met een vriendin, we gaan elk jaar wel een keertje, maar aangezien zij net bevallen was van een dochter ben ik met mijn vriend geweest.

rocking shoes.jpg1

Het concert werd op het Scheveningse strand gehouden. Zoals je ziet heb ik mijn rocking shoes aangetrokken!

Concert Di rect.jpg1

Het was een super tof concert. Er kwamen verschillende artiesten een nummer meezingen. Zo ook Tim Akkerman, de oude zanger van Di-rect , geweldig! Dit was een mooi event om de maand Augustus mee af te sluiten.

Blunders

Gelukkig viel het mee met blunders en bloopers in deze maanden. Ik heb er wel één voor jullie, deze heeft alles te maken met die charmante steunkous.

Na de operatie moest ik de steunkous 24 uur aanhouden. Na die 24 uur heb ik hem dus uitgedaan. Omdat hij een beetje vies was geworden met wat bloed en andere smoezelige vlekken heb ik hem gewoon weggegooid. Een week na de operatie kwam ik bij de spoedeisende hulp terecht vanwege wat complicaties. Er werd mij verteld dat ik de steunkous direct weer moest gaan dragen. Dus..... Thuis aangekomen ben ik gelijk de kliko in gedoken. Ja je leest het goed! Hij zat al tussen al het andere afval in de vuilnisbak! Stinken.....maar ik had hem gevonden na een paar kokhals neigingen. Natuurlijk zag hij er nog smeriger uit dan hij al was, gelukkig doet een wasmachine wonderen.

Wat heb jij gedaan deze Zomer?

Be Dazzled!!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •