donderdag, 01 oktober 2015

My Dazzling Life - Diary September 2015

Geschreven door 
My Dazzling Life September 2015 My Dazzling Life September 2015

Elke maand neem ik je mee in een nieuwe versie van My Dazzling Life! Ik maak een selectie van de leukste, tofste en mooiste dingen die ik heb gedaan, gezien of waar ik ben geweest. En wie weet kun je daar voor jezelf wat inspiratie uithalen! Live the Life you Love!!

In dit artikel vind je My Dazzling Life van September ´15. Eerlijk gezegd heb ik weinig foto materiaal van deze maand. Er waren nou eenmaal weinig foto waardigen momenten.... Dus hoe Dazzling was September eigenlijk? Natuurlijk zijn er leuke dingen voorbij gekomen deze maand, maar ook iets minder leuke. Dat kun je verder lezen in dit artikel.

My Dazzling Life September ´15

In deze maand diary laat ik wat minder foto´s zien en ga ik iets meer vertellen over deze maand. Waar ik in Augustus veel leuke uitjes heb gehad, is September vooral een maand van veel werken en het lichaam resetten.

Bamboo all over the place

diary 2

Onze tuin/terras heeft een Azieatisch sfeertje gekregen. I love it! Ik ben gek op bamboo, dus waarom niet een tuin met bamboo schuttingen? Gelukkig is de zon ook nog gaan schijnen deze maand (na al die regen), dus kan ik gelijk mijn nieuwe zonnebril even showen. Een strakblauwe lucht, bamboo, ik waan me weer even in Cambodja of Thailand of Japan ;-)

Hong Kong

Diary 1

Over Azië gesproken.... Onze volgende reis is geboekt!! Tot nu toe hebben we alleen een retourtje naar Hong Kong geboekt, maar tijdens deze reis brengen we ook een bezoek aan de Filipijnen!


Nieuwe website voor Dazzling Beauty

BannerYOUTUBE dazzlingbeauty

Zoals je misschien wel hebt gezien is de website van Dazzling Beauty helemaal vernieuwd. Ik ben er ontzettend blij mee. Het heeft even geduurd voordat alles klaar was, maar deze maand zijn we live gegaan! Naast mijn werk als hairstyliste en visagiste besteedde ik ieder vrij uurtje aan de nieuwe site. Zelf ben ik erg trots over het resultaat.

Dat waren de enige Diary foto´s van deze maand...... Er zijn wat momenten die ik niet op de foto heb vastgelegd.

Resetten

Hoofdpijn

Al jarenlang heb ik last van hoofdpijn klachten. Een tijdje terug brak het moment aan dat ik hier echt klaar mee was. Om een lang verhaal kort te maken.... Sinds kort ben ik met een medicijnen detox gestart (onder begeleiding van een arts) waardoor ik totaal geen één medicijn mag innemen tegen hoofdpijn. Als je elke dag hoofdpijn hebt valt dat niet helemaal mee, maar alle rotzooi (pijnstillers) moeten eerst het lichaam uit voordat er een goed beeld van de hoofdpijn klachten naar voren kan komen. Mocht er interesse zijn, dan kan ik hier een apart artikel over maken met mijn ervaring hiermee.

Wervels recht laten zetten

Nog zo´n klacht (waar ik overigens ook hoofdpijn van krijg), verschoven nekwervels. Gelukkig bestaat daar de orthomanuele therapeut. Het is geen pretje om even je wervels op hun plek te laten duwen, maar het helpt bij mij enorm! Zoals je in de Augustus diary hebt kunnen zien, ben ik in Walibi geweest. Dat is voor iemand met nekklachten dus niet zo´n heel goed idee om een dagje achtbanen te doen ;-) Ik merkte al dat het niet helemaal lekker zat met die wervels, dus bedacht ik om dit even te laten fixen voordat ik met die detox zou beginnen.

Gaatjes

Jarenlang heb ik geen gaatjes in mijn kiezen gehad, nu lijkt het ieder half jaar raak te zijn. Ik heb echt een hekel aan de tandarts (tsjaaa wie niet), maar een gaatje laten vullen aan de voorkant van een kies waar terugtrekkend tandvlees zit....

September is dus de maand van een nieuwe start van Dazzling Beauty´s blog, maar ook van een lichamelijk opknapbeurtje. Je begrijpt vast wel dat ik bepaalde dingen niet ga vastleggen op de camera. Dit is dus een iets andere versie van My Dazzling Life, maar hé, de minder leuke dingen horen ook bij het leven.

Wat heb jij deze maand gedaan?

Be Dazzled!!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •