maandag, 03 juli 2017

My Dazzling Life | Diary Juni 2017

Geschreven door 
My Dazzling Life - Juni '17! My Dazzling Life - Juni '17!

Elke maand vind je een nieuwe versie van My Dazzling Life! Maandelijks neem ik je mee en geef ik je een kijkje in mijn leven. Van wat ik heb gedaan, waar ik ben geweest en wat me zoal bezighoudt. En wie weet kun je daar voor jezelf wat inspiratie uithalen! Live the Life you Love!!

In dit artikel vind je My Dazzling Life Juni 2017! In Juni stapte ik de wereld van Harry Potter binnen, deed ik samen met mijn zus een paar dansjes op een festival, heb ik me wat meer verdiept in de Ayurveda en was de laatste week van deze maand absoluut niet Dazzling te noemen... Ben je nieuwsgierig hoe mijn maand Juni was, kijk en lees dan gauw mee!

Juni 2017 | Diary

In Juni stonden er een aantal leuke dingen op de planning, maar eindigde in een wel hele slechte laatste week. Ik kreeg een storing aan mijn evenwichtsorgaan en maakte een wel hele grote blunder i.v.m. mijn werk. Laten we beginnen bij de leuke dingen!

Harry Potter Experience

Sinds de boeken van Harry Potter uitkwamen ben ik al een groot fan! Ik heb dan ook alle boeken gelezen, ook de nieuwste, en uiteraard ben ik ook in het bezit van alle films. Toen bleek dat de Harry Potter Experience ook in Nederland te zien zou zijn wist ik dat ik daar per se naar toe wilde gaan. Oké, ik ben dan ook weer niet zo'n grote fan dat ik vanaf dag 1 daar al te vinden was, maar in Juni kwam het er eindelijk van!

harry potter collage

Samen met mijn neefje heb ik de Harry Potter Experience in Utrecht bezocht en we vonden het geweldig!!

Harry Potter

harry potter 2

p.s. De sorteerhoed heeft mij ingedeeld in Zwadderich..... ;-)

Bloedheet zonder airco in de auto

In Juni is het al heel erg mooi zomers weer geweest. Helaas met temperaturen van 25+ graden besloot de airco in mijn auto om er mee te stoppen. Normaal ben ik niet zo van de airco, maar als de temperaturen zo hoog stijgen ben ik er toch wel blij mee, zeker als ik de hele dag door auto in en auto uit moet. Helaas moest het onderdeel eerst besteld worden en lucky me werd het bloedheet. Met een kapotte airco...

warm weer

Maar na een lange warme dag is het heerlijk om de barbeque even aan te steken. Ook Dobby vond de barbeque reuze interessant ;-).

dobby barbeque

Westlandse Cross

De Westlandse Cross is een festival waar verschillende artiesten komen. Dit jaar bestond de line-up uit Waylon, De jeugd van tegenwoordig, Racoon en Guus Meeuwis. Dit jaar vond het festival op een andere locatie plaats waar ik gewoon lopend naartoe kon!

westlandse cross

westlandse cross 2

waylon

racoon

Tijdens dit weekend heb ik gevlogd! Dus als je het leuk vindt kun je HIER de vlog bekijken!

In de vlog kun je ook nog een stukje van Vaderdag bekijken waar vooral Dobby en de nieuwe puppies een hoofdrol spelen ;-).

Ayurveda

Als je mij al wat langer volgt weet je misschien wel dat ik wat klachten en kwalen heb zoals bijvoorbeeld dagelijkse hoofdpijn. Via een vriendin heb ik een bezoek gebracht bij een Ayurvedische arts. Erg interessant en ik ben me hier wat meer in aan het verdiepen.

Niet zo'n goede week...

Het is niet altijd rozengeur en maneschijn... Dat bleek wel uit de laatste week van Juni.

Heb je weleens van een storing aan het evenwichtsorgaan gehoord? Ik had er wel van gehoord, maar niet eerder ervaren. Nu wel dus! Wat is dat naar zeg! Ik ben een paar dagen dronken geweest zonder ook maar een druppel alcohol op te hebben. 3 dagen lang draaide alles om me heen. Gelukkig is het niets ergs en het gaat nu weer helemaal goed!
Helaas kon ik hierdoor een paar dagen niet werken. Ik moest voor de 2e keer in de 8 jaar dat ik ondernemer ben mijn kappersklanten afzeggen. Alleen dat vond ik al vervelend.

Verder in die week toen het al wel weer stukken beter ging liet ik het één na het andere uit mijn handen kletteren. Zo moest de pot mayonaise er aan geloven om in tientallen stukjes uit elkaar te vallen en een rouw ei dat op de grond uiteenspatte enzovoorts...

En als klap op de vuurpijl heb ik de grootste blunder ooit gemaakt door een afspraak in mijn werkagenda compleet was vergeten om te noteren. Dit is iets wat ik totaal niet van mezelf gewend ben. Geloof me, dit was best wel een hele belangrijke afspraak! Hoe ziek je daarvan kan zijn? Heel erg ziek!! Gelukkig heb ik het goed kunnen oplossen, maar het is wel even door mijn hoofd blijven spoken.

Laten we maar gauw beginnen aan een nieuwe maand, dus nieuwe kansen ;-)!

Hoe was jouw maand Juni?

Be Dazzled!!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •