maandag, 05 juni 2017

My Dazzling Life | Diary Mei 2017

Geschreven door 
My Dazzling Life - Mei '17! My Dazzling Life - Mei '17!

Elke maand vind je een nieuwe versie van My Dazzling Life! Maandelijks neem ik je mee en geef ik je een kijkje in mijn leven. Van wat ik heb gedaan, waar ik ben geweest en wat me zoal bezighoudt. En wie weet kun je daar voor jezelf wat inspiratie uithalen! Live the Life you Love!!

In dit artikel vind je My Dazzling Life Mei 2017! Mei was de maand van veranderen in een boekenwurm, Space Expo, opruimen en naar de kofferbakverkoop, nog een cursus volgen en verder een beetje rustig aan doen. Ben je nieuwsgierig hoe mijn maand Mei was, kijk en lees dan gauw mee!

Mei 2017 | Diary

In Mei stonden er een aantal dingen gepland waardoor ik mijn blog iets meer links moest laten liggen als ik niet mezelf voorbij wilde lopen. Tja, dat heb je weleens... Leuke dingen en nieuwe ideeën, 1001 ideeën, maar je kunt maar één ding tegelijk uitvoeren. Daarom besloot ik om even de druk van het bloggen af te halen. In het vorige artikel heb je daar iets meer over kunnen lezen, over de training die ik aan het volgen ben en de opruimsessies in huis (en in mijn hoofd).

Maar een nieuwe maand betekend natuurlijk wel weer een nieuwe diary! Hoewel deze eigenlijk een paar dagen te laat online is gekomen (wat eigenlijk niets uitmaakt) vond ik het wel weer leuk om een nieuwe My Dazzling Life te maken én er komt zelfs een Day In The Life Vlog in voor!

Mooi weer

Wat is het in Mei al vele dagen mooi weer geweest hè? Ook Dobby vindt het mooie weertje heerlijk en dan vooral als hij lekker los mag rondlopen. Hoewel dat niet altijd kan is dit een mooi paadje waar hij niet echt kan weglopen vanwege de sloten aan beide kanten. Gelukkig houdt hij niet van zwemmen ;-).

diary mei dobby buiten

Boeken lezen

Je zou bijna denken dat ik een enorme boekenwurm ben geworden deze maand. Hoewel ik lezen best wel leuk vind, ben ik een vrij langzame lezer. Toch heb ik deze maand maar liefst 3 boeken uitgelezen. Oké, in de Alchemist was ik in April al begonnen. Maar toch!

boeken diary mei

Space Expo

Wat is Space Expo leuk en leerzaam om eens een bezoek aan te brengen! Al eerder kwam er een artikel online over de ruimtevaarttentoonstelling van Space Expo.

space expo 9

Chillen op je touw

Deze maand heb ik niet zo veel foto's gemaakt, maar deze vond ik te schattig. Dobby gebruikt hier zijn mega kluif touw als kussen ;-).

diary mei dobby

Fotografiecursus

Aan het einde van de maand heb ik een basis fotografiecursus gevolgd bij Hafo in Den Haag. Een leuke en leerzame cursus om eindelijk eens te leren hoe mijn spiegelreflexcamera werkt met de iso-waarde, sluitertijd enzovoorts. Nu oefenen!!

diary mei fotografiecursus

Kofferbakverkoop

Na mijn grote opruimsessie in huis besloot ik om met al mijn opgeruimde spullen op de kofferbakverkoop te gaan staan in Hoek van Holland.

diary mei kofferbakverkoop

Ook besloot ik om deze dag een Day In The Life Vlog te maken! Dus ben je benieuwd hoe zo'n kofferbakverkoop precies in zijn werk gaat? Check dan de vlog hieronder!

Coming Up: Nieuwe haar series op mijn Youtube Channel! Wil je niets missen? Abonneer je dan geheel gratis op Dazzling Beauty's Channel.

Hoe was jouw maand Mei?

Be Dazzled!!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •