dinsdag, 03 november 2015

My Dazzling Life - Diary Oktober 2015

Geschreven door 
My Dazzling Life - Oktober '15 My Dazzling Life - Oktober '15

Elke maand neem ik je mee in een nieuwe versie van My Dazzling Life! Maandelijks neem ik je mee en geef je een kijkje in mijn leven. Van wat ik heb gedaan, waar ik ben geweest en wat me zoal bezighoudt. En wie weet kun je daar voor jezelf wat inspiratie uithalen! Live the Life you Love!!

In dit artikel vind je My Dazzling Life van Oktober ´15 met o.a. veel hoofdpijn, Halloween en ik won een reisje. Kijk je mee?

My Dazzling Life Oktober '15

Wat heb ik allemaal gedaan in Oktober? Mwah... het was niet zo'n hele beste maand. Zoals ik in de vorige diary vertelde over mijn medicijnendetox, ging ik hier in Oktober "vrolijk" mee verder. In Oktober begon de hoofdpijn ellende pas echt. Je begrijpt vast wel dat ik hier geen foto's van heb gemaakt.

Begin Oktober heb ik 2 weken vrij genomen om eigenlijk gewoon ziek te zijn vanwege de detox. Ik had een mooie to-do lijst gemaakt om in huis even wat dingetjes te doen. Die do-to lijst heb ik op slot maar weggegooid, want er is niets van terecht gekomen. Ik heb vooral op de bank gehangen en wat aan mijn blog gewerkt.

Pizza met tonijn

oktober 2

Toen het wat beter ging mocht ik mezelf trakteren op een overheerlijke pizza met 3-dubbel tonijn. Yes, dit is mijn nieuwe pizza favoriet!

Strandwandelingen

oktober 4

De zeelucht schijnt te helpen tijdens het detox proces, dus hop hop, op naar het strand. Gelukkig wonen wij op 5 minuutjes rijden vanaf het strand. Heerlijk om even uit te waaien en je hoofd helemaal leeg te maken.

Dierendag

oktober 3

Uiteraard is Flappie extra verwend op dierendag met heerlijke wortelchipjes. Nu is het bij ons iedere dag dierendag, dus ik denk dat Flappie er zelf geen flauw idee van had ;-).

Lunchen bij De Bijenkorf

oktober 5

Op een goede hoofdpijn dag had ik zin om er even uit te gaan, dus ben ik naar de stad (Den Haag) gegaan om even een beetje te shoppen en wat rond te neuzen. Voor de lunch heb ik een lekkere sandwich en bananenshake genuttigd bij De Bijenkorf.

Persevent

Lloyd Hotel

Op mijn laatste vrije dag vond er een persevent plaats van De Tuinen. Het kwam mij heel goed uit dat ik deze dag nog vrij was, dus ben ik naar Amsterdam gegaan om dit leuke event bij te wonen. Helemaal gesloopt met bonkende hoofdpijn, maar met een voldaan gevoel kwam ik thuis met een mega goodiebag vol met lekkere verzorgingsproducten.

De tuinen

Nieuwe visitekaartjes

oktober 1

Bij een nieuw huislogo horen natuurlijk ook nieuwe visitekaartjes!

Werken

Na 2 weken vrij te zijn geweest werd het tijd om weer aan het werk te gaan. Een overvolle werkweek met kappersklanten waar ik een klein beetje tegenop zag vanwege de hoofdpijnklachten. Ik was blij toen het weer weekend was.

Halloween

Vampier 1

Halloween was in aantocht, dus heb ik in totaal 4 artikelen gewijd aan dit griezelige feestje. Vooral om de vampier look heb ik grote lol gehad tijdens het maken van de tutorial. Het gebitje paste voor geen meter met als resultaat een kwijlende vampier ;-).
Met Halloween zelf zijn we naar de bioscoop geweest om de nieuwe Paranormal Activity film in 3D te bekijken. Vooral door het 3D effect zitten er behoorlijk wat creepy schrik momenten in de film. I Like!

Reisje gewonnen

Waaatttt?! Omdat ik met een MKB collectief voor energiekosten heb meegedaan maakte ik kans op 2 tickets voor een voetbalwedstrijd in Malaga inclusief vlucht en hotel. Eerlijk gezegd wist ik helemaal niet dat er iets te winnen viel. Hahaha, nou ik heb dus gewonnen!! Binnenkort gaat dit snoepreisje plaatsvinden. I Like!!

Spataders

Ook moest ik deze maand weer voor controle terug voor mijn spataders. Hier ben ik in Augustus aan geopereerd en helaas heb ik nog steeds last van de behandeling. Gelukkig zag alles er goed uit en heeft de genezing nog wat extra tijd nodig.

Dat was het voor de maand Oktober. Het is een mix van leuke en minder leuke dingen. Maar ja, that's life!

Wat heb jij gedaan deze maand?

Be Dazzled!!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •