dinsdag, 01 december 2015

My Dazzling Life - Diary November 2015

Geschreven door 
Diary November 2015 - My Dazzling Life Diary November 2015 - My Dazzling Life

Elke maand neem ik je mee in een nieuwe versie van My Dazzling Life! Maandelijks neem ik je mee en geef je een kijkje in mijn leven. Van wat ik heb gedaan, waar ik ben geweest en wat me zoal bezighoudt. En wie weet kun je daar voor jezelf wat inspiratie uithalen! Live the Life you Love!!

In dit artikel vind je My Dazzling Life van November 2015. Een maand van o.a. de reis plannen, voorbereiden op de drukste maand van het jaar én helaas nog steeds veel hoofdpijn. Kijk je mee?

November is voorbij gevlogen! Deze maand was vooral een maand van plannen. Een nieuwe reis plannen (die ook al heel dichtbij komt) en plannen voor de drukste tijd van het jaar, Kerst. In het kappersvak is December de drukste tijd van het jaar, omdat (bijna) iedereen nog net even voor de feestdagen zijn/haar haar wil laten doen. Zo ook staat mijn kappersagenda proppievol in de weken voor Kerst. Dat betekend dus weinig tijd voor andere dingen. Vandaar dat November een maand was van dingen voorbereiden en plannen. Ook ben ik nog steeds bezig met de medicijnendetox vanwege de hoofdpijn, met als resultaat nog steeds hoofdpijn (elke dag). Oh yeah!

Werkplanning

Voor het kappersgebeuren moest ik ook het één en ander regelen voordat de drukte begint. Zo heb ik deze maand voor alle kerstpresentjes gezorgd die ik in December aan mijn klanten geef. Ook moest mijn administratie even op orde gebracht worden. Dit vind ik echt de minst leuke taak aan het ondernemerschap, maar helaas hoort dat er ook bij. Ook de website had de nodige aandacht nodig. Omdat deze in Oktober helemaal vernieuwd is, waren er bepaalde zaken die nog een update moesten krijgen. Met de drukke December maand en de volgende reis in zicht ben ik ook voor mijn blog druk bezig met artikelen inplannen. Nu ik de smaak te pakken heb met minimaal 4 x per week een nieuwe blogpost, wil ik dit er graag in houden. Ik ga dat dus ook proberen tijdens mijn vakantie.

Mooi weer om te cachen

Diary uitzicht

Vooral begin November waren de weekenden qua weer heel erg mooi. Hier hebben we dan ook gebruik van gemaakt om te gaan geocachen. Je komt op leuke en mooie plekken waar je het bestaan vaak nog niet vanaf wist.

Sushi

diary sushi

De lekkerste afhaal sushi vind je in Den Haag bij Sushi Tokyo Den Haag. Ja, sinds wij in Japan zijn geweest zijn we iets kieskeuriger geworden met sushi. Deze sushi tent komt heel dicht bij de sushi in Japan.

You are truly fabulous

diary theemok

Deze theemok kwam ik tegen bij de Hema. Je begrijpt waarom ik deze niet kon laten staan. Soms heb je dit gewoon even nodig ;-).

Parijs

En toen kwam het verschrikkelijke terreur nieuws uit Parijs...... Ik heb er geen woorden voor en ben er stil van.

Sint vieren in November

diary sintcadeaus

Met vriendinnen vieren we ieder jaar sinterklaas of ook wel kerstklaas genoemd. Dit vindt meestal ergens tussen eind November en begin Januari plaats, het is maar net wanneer iedereen een gaatje in de agenda heeft. We dobbelen met een cadeautje van € 10,- en we dobbelen met een cadeautje uit je eigen huis. Dit is soms echt hilarisch! Het leuke cadeau dat ik heb gewonnen is het rendier met XMAS letters, dit was mijn eigen cadeau ;-). Het "stomme" cadeau waren de 2 kerstmannen! Zo stom vind ik ze eigenlijk niet! Ik ging dus met een mooie buit weer naar huis.

diary dobbelen sint

Kerst in de Intratuin

diary intratuin

Ieder jaar neem ik wel even een kijkje in de Intratuin bij ons in de buurt. Het ziet er altijd gezellig uit met al die lichtjes en kerstversieringen. Leuk om inspiratie op te doen, rond te neuzen en te shoppen. Het zag er allemaal mooi uit, maar vond het eerlijk gezegd een beetje tegenvallen dit jaar. Ik miste wat sfeer. Ik heb uiteindelijk ook niets gekocht.

Bloemetje tegen de hoofdpijn

diary bloemen

Tot mijn verbazing werden er bloemen bezorgd. Ze waren van mijn teamgenootjes van de tennis om te supporten bij de hoofdpijn. Erg lief!

Reis plannen

diary reis plannen

Voor een paar weken heb ik nog een hoop te doen voor onze volgende vakantie. De reis gaat naar Hong Kong en de Filipijnen. Normaal gesproken ben ik altijd wel iets vlotter met het plannen van mijn reizen, maar dit keer dus niet. Deze landkaart ligt regelmatig open op de eettafel of op de grond. De reis begint steeds meer vorm te krijgen, spannend!

The Walking Dead fan

Sinds November ben ik een grote fan van de serie The Walking Dead. Heerlijk al die bloeddorstige zombie's ;-)! Omdat de serie Game of Thrones nog niet verder gaat zijn we begonnen met The Walking Dead. We hebben er een soort November marathon van gemaakt. Ja echt, soms 3-4 afleveringen achter elkaar. Hoe bedoel je verslaafd....

Dit was My Dazzling Life in November, een maand die eigenlijk voorbij gevlogen is :-).

Wat heb jij gedaan in November?

Be Dazzled!!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •