zondag, 25 oktober 2015

Wat te doen met Halloween?

Geschreven door 
Halloween Walibi Fright Nights Halloween Walibi Fright Nights

Halloween.......

Het is bijna zover! Ieder jaar in Oktober is het weer... Halloween! Waar dit griezelige feest in Amerika mega creepy hot is, is Halloween in Nederland ook steeds populairder aan het worden. Gelukkig maar, want wat is er nou leuker om eens even flink te griezelen met z'n allen.

Wat kun je dan allemaal doen met Halloween?

Er zijn tal van mogelijkheden om deze avond in te vullen. Of je nou juist van hele enge dingen houdt of wil je het liever juist niet te eng maken, in dit artikel zet ik een aantal tips voor je op een rijtje wat je zou kunnen doen met Halloween.

halloween

Halloween Doe Tips

Trick or treat

Eén van de meest traditionele bezigheid van Halloween is "Trick or Treat", "Je snoep of je leven". Kinderen gaan verkleed langs de huizen om snoepjes te "bedelen". Het is erg leuk om dit met jouw straat/wijk te organiseren waar veel kinderen wonen. Het is dan de bedoeling dat de deelnemende huizen zich transformeren in een griezelige voordeur/voortuin. Deze activiteit hoeft ook absoluut niet veel te kosten, tegenwoordig kun je leuke betaalbare Halloween accessoires en snoep vinden bij winkels zoals bijvoorbeeld de Action.

Walibi Fright Nights

Ben je gek op snelle attracties? En hou je ook nog eens van griezelige creepy situaties? Dan is Walibi Fright Nights zeker de moeite waard om naartoe te gaan. Naast de gewone attracties zijn er verschillende Hauted Houses te vinden, dit zijn levende spookhuizen. Hier zal je wel een apart kaartje voor moeten kopen, maar het is zeker de moeite waard. In 2015 ben ik zelf naar Walibi Fright Nights geweest en heb 2 Haunted Houses bezocht. Bbrrr..... Tickets zijn alleen online te koop, wees er snel bij anders is het vol!!

Movie night

Kruip heerlijk 's avonds op de bank onder je wollen dekentje met een bak popcorn erbij, dim het licht en zet een enge horror film op. Series zoals The Walking Dead doen het ook erg goed met Halloween. Ben je niet zo van de enge films? Zet dan een film op zoals Scary Movie :-). Of ga lekker een avondje naar de bioscoop!

Halloween feestje

Er zullen bij jouw in de buurt vast wel leuke feesten worden gegeven met Halloween. Maar je kunt ook je eigen Halloween feestje geven. Nodig wat vrienden en/of familie uit, iedereen moet uiteraard verkleed en geschminkt komen, maak wat enge, bloederige hapjes klaar én versier het huis in Halloween style.

halloween decoratie

Pompoenen uithollen

Hou je niet zo van al die griezelige dingen, dan kun je ook leuke bezigheden gezellig thuis doen. Een leuke bezigheid met Halloween is pompoenen uithollen. Maak van de uitgeholde pompoen een eng of juist leuk gezicht, zet er een lichtje in en klaar! Het brengt gelijk een gezellig sfeertje in huis of bij de voordeur.

Kokkerellen

Ben je gek op koken, dan kun je met Halloween ook helemaal los gaan. Om natuurlijk in het thema te blijven zijn er lekkere recepten te vinden zoals pompoensoep of pompoentaart. Ga je voor wat meer Halloween achtige lekkernijen, probeer dan eens de heksenvingers of oogballen!

Spooktochten

Misschien worden er bij jou in de buurt wel spooktochten georganiseerd bijvoorbeeld in het bos, een kasteel of een oude gevangenis? Of organiseer er zelf eentje! Steeds populairder worden de Zombie Walks, helaas zijn deze er nog niet veel in Nederland.

Spooky beauty avondje

Vind je het griezelen maar niks, dan kun je natuurlijk ook een heerlijk beauty avondje voor jezelf inplannen, maar doe het wel in stijl!! In dit artikel vind je spooky verzorgingsproducten waarmee je een heerlijk bad kunt nemen. Je nagels kun je bijvoorbeeld in Halloween style lakken door er spookjes op te maken, drink een kopje thee en neem er een lekker stuk pompoentaart bij!

Genoeg te doen met Halloween! Wat zijn jouw plannen?

Be (creepy) Dazzled!!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •